Tom POV.

Ik loop gelijk achter Bill aan, de kinderen bij de eettafel achterlatend. "Bill, je moet wel wat eten hoor. Je bent ook nog eens zwanger," zeg ik en ik zie Bill in z'n lip bijten.

"Ik weet het, maar je weet hoe bezorgd ik was en je kan niet ontkennen dat jij ook bezorgd was toen je hoorde dat hij nog niet thuis was toen jij thuiskwam," zeg ik.

"Natuurlijk, maar hij is er weer. Ik snap dat je kwaad op hem bent en dat mag je ook blijven, maar eten is ook belangrijk," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik ga alweer mee naar de tafel," zegt Bill en ik knik tevreden waarna we samen teruglopen zodat we met z'n allen gaan eten.

Na het eten willen alle kinderen gelijk naar boven lopen, maar ik houd Ben tegen. "Papa, ik wil ook naar boven," zegt Ben.

"Nee Ben, we moeten praten," zeg ik en ik neem hem mee naar de bank terwijl Bill de tafel afruimt. "Waarom doe je nu zo anders? Dat ben jij helemaal niet," zeg ik en Ben zucht.

"Van vrienden krijg ik tenminste nog aandacht," zegt Ben zachtjes.

"Ik weet dat papa Bill en ik het niet evengoed hebben aangepakt de laatste tijd, maar het is maar tijdelijk dat het zo is," zeg ik waarna ik Ben tegen mij aantrek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Misschien een ben dagje even dat die even alle aandacht krijgt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen