Tom POV.

Na even vertrekken onze ouders, maar niet voordat ze een knuffel hebben gehad van alle kinderen. "Bill, ik kreeg ineens een idee," zeg ik en Bill kijkt mij verbaasd aan. "We weten dat we tijdens deze vakantie niet op vakantie kunnen, want het is nu eenmaal extreem duur om met al onze kinderen erbij op vakantie te gaan, maar een feestje kan wel. Niet met al teveel gasten, maar gewoon, gezellig in de tuin barbequen ofzo," zeg ik.

"Dat klinkt wel gezellig. En het klinkt als iets wat ons wel een vakantiegevoel kan geven," zegt Bill en ik knik.

"Daarom bedacht ik het ook, dus wat denk je? Doen?" Vraag ik en Bill knikt.

"Laten we het gewoon doen ja. Ik heb er wel zin in, zo'n feestje. Dan zetten we ook wat waterplezier in de tuin voor de kinderen," zegt Bill en ik knik. Het is dan wel hopen dat het gewoon een zonnige dag gaat zijn, maar dat is afwachten. Het is een gok die we nemen, maar tot nu toe is het een mooie zomer.

"Ik houd van je Tom," zegt Bill en ik glimlach even naar hem.

"En ik van jou," zeg ik waarna ik een weekenddag bedenk, mede omdat volwassenen doordeweeks wel moeten werken en het is hopen dat de mensen niet net zelf wel op vakantie zijn, maar we gaan ons best doen om onze vrienden te laten komen en onze ouders misschien ook nog.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Thema feestje van maken! Niet te moeilijk maar extra leuk voor de kinderen
    Ook voor de oudere kinderen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen