Foto bij Unbreakable Love || Hoofdstuk 13

"Het is gelukt! Ik heb een stage." Gillend sta ik in de woonkamer van mijn appartement, waarom is er nu niemand dit met mij te vieren?
Ik grijp mijn jas en ren naar buiten, richting het appartement van Nina, wat hier om de hoek staat. Ik ren het gras over, langs andere studenten. Hijgend kom ik boven aan bij haar appartement en ik bons op de deur, waar ik hippend van de ene voet op de andere wacht tot de deur geopend word.
Als de deur open gaat en ik zie Nina, geef ik opnieuw een gilletje. "Kijk, ik heb hem." ik duw de brief onder haar neus, die ze lachend aanpakt. Haar ogen scannen het papier en dan juicht ze met mij mee, "je mag mee lopen op Lesley University, dat is echt super gaaf." Ik spring nogmaals rond en kan niet op van het enthousiasme, "het is de Uni waar Harry zit, dus nu kan ik zo veel meer tijd met hem spenderen, dat idee is zo fijn!" Een hele ontlading van zenuwen voel ik uit mij glijden en ik voel mij heel even helemaal zorgeloos, nu kan de vakantie echt beginnen. Ik ben zo blij dat we eindelijk even de rust pakken en genieten van deze tijd.
"Oké, dit is tijd voor een feestje, vind jij ook niet?" Ik knik, ik vind dat Nina helemaal gelijk heeft en ik heb zin om helemaal los te gaan.De vakantie is omgevlogen en ik ben nu al 2 weken aan het stage lopen op de Lesley University, waar ik mee loop met de geschiedenis professor. Het is super interessant en ik leer veel, ik zou dit dus ook wel willen. Les geven aan een universiteit, dat zou echt geweldig zijn. Ik kan dat, als ik na dit jaar, nog verder ga leren. Dan kan ik zelfs op Harvard les geven, hoe gaaf?!
Maar nu doe ik net alsof het leven een feestje is, dat is dus niet zo. De laatste 3 weken is Harry steeds raarder gaan doen, hij verdween vaak een aantal dagen en kwam dan uiteindelijk soms bond en blauw terug. Hij is vaker aangeschoten en hij is verschrikkelijk bod tegen andere. Hij haat Nina, waar geen goede rede voor is.
Maar sinds ik hier op Lesley University stage loop, heeft Harry het steeds te druk om samen te lunchen. Iets waar ik dus nu super gefrustreerd om ben, gister zei hij nog dat hij mij niet wilde zien, want dat is niet cool? Daar heeft hij zich nog nooit druk om gemaakt... Maar goed, is het niet cool als je met een stagiair professor luncht? Zak.
Ik ben nu dus op weg naar Harry zijn mentor, we hebben een afspraak onder het mom van aanwezigheid en afwezigheid van het aantal leerlingen.

"Goede middag, ik ben hier voor de afspraak?" Ik steek mijn hoofd om de hoek van het kantoor van Professor Zhang, een mannelijke professor en dokter uit China. "Ah, goede middag. Kom binnen, Katherina. Wat leuk dat je je wilt verbreden en ook dit saaie onderwerp wil bespreken. Ik glimlach breed en ga zitten, terwijl er een mega lang en saai verhaal volgt over hoe het systeem werkt.
"Kunnen jullie van leerlingen dus apart hun absentie zien?" Hij knikt en wijst met zijn potlood naar mij, "precies. Dat klinkt misschien nogal streng, maar we hanteren een hoog standaard hier, waarmee de presentie gepaard gaat." Ik knik begrijpend, maar stiekem is dit het saaiste waar ik ooit naar geluisterd heb.
"Waar precies slaan jullie deze gegevens dan op? Dit moet een georganiseerd programma zijn, of niet?" Hij geeft mij een glimlach en knikt, "kom ik laat het je zien." Ik schuif mijn stoel naast de zijne en ik kijk naar het scherm, terwijl er uitgelegd word dat er per jaar, groep en vak keuze gezocht kan worden. "Maar ook qua percentage, kijk hier zijn de leerlingen met de 100% aanwezigheid, hier de leerlingen met minder dan 50% en hier de leerlingen met minder dan 15%. Dan kijk ik naar het scherm, terwijl onder aan die lijst Harry zijn naam staat. Ik sta op, ik weet amper nog wat ik moet doen. Want het enige wat ik wil, is schreeuwen.
"Katherina, ben je oké?" Ik schud mijn hoofd, "ja, sorry natuurlijk. Ik ik kreeg het wat benauwd, heb het plots zo warm." Meneer Zhang knikt begrijpelijk, goddank. "Ja, misschien moeten wij het voor nu er maar voor gezien houden. Het is al half 6, je hebt wel wat beters te doen op je vrijdag avond." Ik glimlach, bedank hem een paar keer beleeft voor zijn tijd en pak dan mijn spullen.
Want ik heb zeker wel iets beters te doen dan dit.

Het voordeel van deze stage is dat Harry zijn appartement dicht bij is, ik ben er dan ook snel. Ik stap zonder kloppen naar binnen en daar valt mijn mond open. Het o zo prachtige en luxe appartement is amper te herkennen door de troep. De inrichting is weer een bende, zijn appartement is een bende, de mensen zijn een bende. Dit schetst precies het beeld als dat ik eerder heb aangetroffen, de keer dat Archie mij hierheen mee gesleurd had, omdat Harry maar niet reageerde. Maar nu zit Harry daar zorgeloos, met een sigaret in zijn mondhoek gebogen over een tekening. Wat is hier aan de hand? Sinds wanneer heeft hij zoveel vrienden?
Blijkbaar ziet niemand mij en ik lijk onzichtbaar, misschien komt het door de luide muziek? Nou dat gaat snel veranderen. Harry zit op de bank, tegen een muur. Ik grijp de vaas die ik voor hem gekocht heb die naast de deur op een plateau staat en smijt deze met kracht op hem af en ik raak hem niet, ik raak te muur achter hem. De vaas klapt uit 1, in scherven tegen de muur. Het glas spat alle kanten op, er word gevloekt en Harry springt woedend op. Maar ik begin te schreeuwen voor hij ook maar iets kan zeggen.

"Je hebt tegen mij gelogen, je bent nooit op school aanwezig. Dacht je echt dat ik zo stom was? Wie denk je tegen over je te hebben? Welk dom wicht denk je dat ik ben? 1 van die hoeren hier? Ik zit godverdomme op Harvard en ik ben slimmer dan elke idioot hier in deze ruimte." Ik schreeuw de longen uit mijn lijf, terwijl Harry bevroren aan de grond genageld staat. Ik zie de verwarring en angst in zijn ogen ontstaan als hij mij zo ziet. Ik ben inderdaad niet meer dat verlegen meisje met wie hij ooit date, ik ben nu een bitch die hem alle hoeken van de kamer gaat laten zien.

"Kitty, ik kan het uitleggen." Hij staat met zijn handen naar voren en kijkt mij angstig aan. Maar ik wil daar niks van weten.
"Nee, daarmee ben je te laat. Je liegt en bedriegt mij. Je bent nergens eerlijk over, jij smeerlap. Wie van deze vrouwen heb je geneukt sinds wij samen zijn?" Ik zie dat hij nu boos word, omdat ik hem voor schut zet. Maar ik kan nog wel een stapje verder hoor, ik ben er nog niet.
"Weten je 'vrienden,' wel dat je geld krijgt van mijn Pappie?" De spot drijft van mijn stem, terwijl ik tegen hem praat. "Weten ze wel dat je je leven op orde had, dat je ze niet nodig hebt? Dat je geld, een dak boven je hoofd hebt en een studie kan volgen allemaal te danken hebt aan mij en mijn ouders? Wat voor ondankbaar stuk vreten ben je dan?" Ik hoor gegniffel en ik zie dat Harry op het punt staat woedend te worden.

"Weet je Styles, fuck you en deze achterlijke wereld. Ik ben klaar met je. Ik heb geen idee welk deel van jou echt is en wat niet, maar ik haat je." Ik schreeuw deze woorden, terwijl ik ze tegelijkertijd niet meen. Want ik houd zielsveel van hem en ik zou alles voor hem doen. Maar nu gaat hij te ver. Hij negeert mij dagen lang en dit is hij ondertussen aan het doen? Aan het snuiven, drinken, neuken en shady praktijken voorbereiden? Althans, want moet je anders met zo'n tekening met allemaal pijlen.

"Ik ben er even klaar mee, pas als jij op je blote knieën mij smeekt je te vergeven, je excuus aanbied en misschien dan, heel misschien, wil ik je weer zien. Maar nu? Nu ben ik er helemaal klaar mee en je spuug zat."


Vergeef mij alsjeblieft voor de tijd die tussen de hoofdstukken zit, mijn inspiratie voor dit verhaal zit/zat gewoon even heel erg laag. Ik vind deze Harry gewoon even moeilijk nu en ik heb er nu dan ook voor gekozen een sprong te maken te hopen dat ik zo goed verder kan schrijven. Laat vooral een reactie achter, altijd benieuwd wat jullie denken:)

Reacties (3)

 • xxBibtjuhxx

  Er vergaat géén enkele dag dat ik mijn inbox bekijk voor 1 melding van bels🥰 ik mis ook deze verhaal en hoop dat je verder schrijft want je schrijft zo goed!

  3 weken geleden
 • Sunnyrainbow

  Yesss wat goed dat ze flipt!

  Also, fijn dat je weer schrijft ik miste dit verhaal!

  1 maand geleden
 • LeLouisx3

  You go girl! Zet hem maar eens goed op zijn plaats Kitty!!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen