Tom POV.

Wanneer de dag voorbij is moeten Bill en ik helaas weer vertrekken. "Dag lieverd," zeg ik tegen Meike en ik druk een kusje op d'r kleine handje waarna Bill ook nog even met Meike knuffelt. "We komen weer zodra we niet bij het team hoeven te wezen," zeg ik tegen onze ouders.

"Wordt het dan niet te druk voor jullie? Dat jullie eigenlijk in de rustperiode tijd met Meike moeten doorbrengen," zegt mijn moeder.

"Nee, dat redden we prima. Daarnaast hebben we een paar weken vrij zodra het WK voorbij is. En mochten we er onverhoopt al vroeg uitvliegen hebben we nog langer vrij," zeg ik, ook al mikken we natuurlijk op de finale en eigenlijk ook winst.

"Ik ben het met Tom eens," zegt Bill en ik glimlach even naar hem waarna onze ouders allemaal toch akkoord gaan en Bill en ik echt vertrekken. "Ik mis haar nu alweer," zegt Bill zachtjes.

"Ik ook, maar dit is beter dan wanneer ze thuis was geweest met onze ouders en we haar pas na het WK weer konden zien," zeg ik.

"Dat wel," zegt Bill waarna we naar ons eigen hotel vertrekken.De volgende dag begint de eerste training al vroeg en ondanks dat Meike er niet was om ons uit onze slaap te houden werd ik toch regelmatig wakker. Mede omdat je gewoon zo gewend bent dat zij af en toe gedurende de nacht huilt. "Tom, gaat het wel?" Vraagt Bill.

"Moe, maar dat komt wel goed. De eerste wedstrijd is pas over vier dagen, dan heb ik vast wel weer ergens een goede nacht gehad," zeg ik waarna Bill toch maar knikt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat ritme raak je niet zo snel kwijt
    Nu maar trainen! Voor meike

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen