Tom POV.

"Je hebt vrijwillig onveilige seks met hem gehad, dan moet je die consequenties dragen, want je hield van hem en daar is Koert uit voortgekomen, correct?" Vraag ik en Bill kijkt mij met grote ogen aan.

"Kunnen ze daar echt over beginnen?" Vraagt Bill.

"Je moet op alles voorbereid zijn schat. Ze kunnen de meest pijnlijke dingen ophalen en ik wil dat niks als een verrassing op jou afkomt," zeg ik tegen Bill.

"Dat snap ik, maar, oh fuck, ik ben echt totaal niet voorbereid," zegt Bill en hij speelt met z'n handen.

"Schat, het komt goed. Zelfverzekerd antwoord geven," zeg ik. "Dus wat zou je zeggen op hetgeen wat ik eerder zei?" Vraag ik.

"Dat ik van hem hield omdat ik dacht dat hij een ander persoon was. Dat hij ook echt van mij hield. Ik kon ook niet weten hoe het daadwerkelijk zat," zegt Bill en ik knik even. Ik weet niet of dat antwoord genoeg kracht heeft, want ik weet dat als ze geen van de ouders als gevaar zien voor het kind, dat ze dan toch voor de gedeelde voogdij kiezen, maar hoe gaan we laten merken dat Lucas een slechte vader zou zijn?

Natuurlijk, Lucas heeft haat naar ons toe geuit en hij wou eerst totaal niks met de baby te maken hebben. Ineens komt er dan ook een briljant plan bij mij naar boven, want ik weet ineens waar we het op moeten zetten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh!! Wat heeft Tom bedacht?!
    Alles om hem dwars te zitten!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen