Bill POV.

Wanneer Tom thuiskomt sta ik gelijk op. "En? Hoe was jouw dag schat?" Vraag ik en Tom glimlacht even.

"Het was geweldig schat. Ik heb nu wel de perfecte baan en ik heb niet het idee dat er hier wrijvingen gaan ontstaan. Ik ben daar nu al gelukkig," zegt Tom.

"Awh, het is zo goed om dat nu al te horen Tom. Dus het was niet wennen zoals meestal tijdens een eerste dag?" Vraag ik.

"Nee, wonderbaarlijk genoeg niet. Ik heb echt genoten gewoon, dat heb ik nog nooit, behalve met jou en de kinderen dan natuurlijk," zegt Tom en hij geeft mij een zoen. "Oh, schat, en nog iets," zegt Tom en ik knik even. "Wat zou je er van vinden om een kitten en een puppy te adopteren?" Vraagt Tom.

"Ehm, ja, waarom niet. Zolang het goed gaat met de kinderen en het dier straks niet jaloers gaat zijn op de nieuwe baby," zeg ik.

"Dat komt wel goed. Ik heb gelezen hoe je een dier daar op kan voorbereiden en voor een kitten en een puppy is het nog makkelijker, want bij hen verandert er niets qua ruimtes waar ze mogen komen," zegt Tom en ik knik.

"Weet je wat, jij bent zaterdag dan wel vrij, maar het asiel is verder wel open, dus misschien kunnen we met de kinderen een kijkje gaan nemen," zeg ik en Tom knikt instemmend.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En leuk met de kinderen!
    Hulp hond voor shane!! Misschien helpt hem zich beter te voelen!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen