Naam
Justin Trelawney

Leeftijd
18

Bloedstatus
Pureblood

Afdeling
Griffoendor

Innerlijk
Justin is het type van een grote mond met een klein hart. Hij is makkelijk in de omgang en het gebeurt niet vaak dat mensen hem niet mogen, maar als dat wel zo is, dan maakt hem dat meestal weinig uit. Hij praat liever niet al te veel over zichzelf en vindt het 't allermakkelijkste om gewoon lekker te ouwehoeren. Het moet allemaal niet te serieus worden.
Hij is het type dat graag achter vrouwen aangaat en het ook als een uitdaging ziet om vrouwen te veroveren. Daar staat tegenover dat hij het soms ook heerlijk vindt om gewoon tijd door te brengen met zijn vrienden, want met meiden heb je er ook vaak drama van en daar houdt hij niet zo van.

Interesses
Vrouwen, sporten, drankjes doen met vrienden. Hij speelt in het zwerkbalteam als wachter/keeper en is behoorlijk goed. Hij heeft te horen gekregen dat hij halverwege het jaar de kans krijgt om voor het nationale team geselecteerd te worden en steekt daarom graag zijn vrije uurtjes in het trainen.
Daarnaast klust hij graag en vindt hij het heerlijk om te proberen nieuwe toverspreuken uit te proberen; het liefst op zijn vrienden. Daar is hij wat terughoudender in sinds hij per ongeluk een spreuk op één van zijn vrienden (wie wil?) heeft uitgevoerd die niet zo lekker uitpakte (valt nog verder uit te denken), maar omdat dat twee jaar geleden is en hij vindt dat hij alweer een stuk beter is geworden in magie, staat hij er nu wel weer wat meer voor open.

Uiterlijk
Donker, bijna zwart haar, maar opvallend grijsblauwe ogen. Dikke zwarte wenkbrauwen. Ongeveer 1,90 meter lang.

Verleden/Familie
Hij is de achterachterachterkleinzoon van de beroemde ziener Cassandra Zwamdrift, al loopt hij er een stuk minder mee te koop dan Sybilla. Hij weet dat hij familie van haar is, maar hij schaamt zich ervoor en stelt zich dan ook niet voor met zijn achternaam, ook al weten de meeste mensen inmiddels wel dat hij verre familie van haar is.

Zijn vader is Casimir Trelawney, zijn moeder leeft al jaren niet meer; zij is op zijn 8e gestorven. Zijn vader is sindsdien met vier verschillende vrouwen hertrouwd en ook weer gescheiden; Justin houdt het niet zo bij en zoekt vooral z'n oude vrienden op in de vakantie, zodat hij zo weinig mogelijk thuis hoeft te zitten. Casimir's laatste verovering is een jonge blondine die slechts vier jaar ouder is dan hij; daar blijft hij ook uit de buurt, maar om andere redenen.

Relaties
Moet ik nog even overleggen

Extra
Hij is ziener, maar dat weet hij zelf nog niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen