Wanneer ik naar beneden ben gelopen , zie ik Hermelien naar me kijken, ze glimlacht en komt bij me staan ´wat had jij voor een droom dan '. Ik word rood en kijk snel en verlegen weg .
Ik hoor Hermelien zacht lachen ' ik snap het al', ik ga op slaperig op de bank zitten en doezel even weg voor een paar minuten.
Ik hoor de deur bel gaan , maar me moeder ook , ze doet de deur open .. en draait zich verbaasd naar mij toe, kijkt me dan met grote ogen aan, net of der ogen uit de kassen gaan vallen ofso.
Ik zie al waarom ze zo kijkt als ik Draco binnen zie stappen met op zijn hielen zijn ouders , ik hoor meneer Malfoy iets mopperen over dat Draco gek is geworden omdat hij een half bloedje heeft gekozen.
Waarop mevr Malfoy hem boos aankijkt , Hem een harde klap geeft op zijn achterhoofd 'nou schat ik vind dat ze er heel vriendelijk uit zien Lucius'. Ze kijkt hem nogal streng aan, Draco lacht om zijn moeder en geeft me een lieve rustige kus.
'Ik heb je gemist Myra'. Ik schik op als ik wakker word geschut' he wat is er ?'.
Ginny lacht ' je droomde weer weg en we moeten zo gaan als we op tijd willen zijn, waar papa ook heen wil..'.
Ik knik en glimlach dankbaar naar en pak mijn spullen bij mekaar .

Het is nu het einde van de vakantie ,het was echt een super leuke vakantie , we zijn met de hele familie naar Roemenië geweest naar mijn broer charlie ,hij train en laat draken groot worden , echt super gaaf , ik was zo gefascineerd door de draken dat ik maar vragen bleef stellen.
Maar nu zijn we weer op school , ik ben erachter gekomen dat ik waarschijnlijk .. o wacht het was Ginny dat dat zei .. verlieft ben op Draco , Bij elke jongen die de aula in komt lopen word ik zenuwachtiger , maar het is nog steeds niet hem.
Hermelien glimlacht' hij komt heus wel Myra, ik denk en weet zeker dat die hetzelfde voor je voelt '. ze knijpt lief in me hand.Ik glimlach naar haar 'Dankjewel , Hermelien'.
Ze knikt ,maar dan valt me oog op een gedaante met wit haar die langs ons komt lopen , Ik wip bijna van enthousiasme van de bank af als ik hem zie , maar hij ziet er heel moe uit en ziet me niet zitten of hij is zo moe dat die afwezig is in zijn gedachte , hij loopt me voorbij zonder dat die merkt dat ik er al zit .
Ik zucht en kijk verdrietig naar mijn handen ' ik denk dat ik de enige ben die verliefd is, tot dus ver mijn eigen once upon a time '.
Ginny komt gehaast naast me zitten' er zal wel een reden voor zijn zusje'. ze slaat een arm om me heen ' en daarbij ziet hij er heel erg moe uit'.

Wat minuten later komt Harry de zaal in lopen, hij heeft bloed op zijn neus en wang.
Hermelien zucht geïrriteerd ' waarom , als jij weg loopt in de trein , heb je achteraf altijd bloed op jou gezicht ?'.
Ik kijk op in Harry zijn gezicht en barst in een keiharde schaterlach uit ' je neus ziet er uit alsof die vermoord is '.
Ik zie harry zijn vuisten ballen , en even ziet het eruit alsof die me heel hard wil gaan slaan ,maar ron zegt wat tegen hem en hij word gelijk wat rustiger' dit.. dit Myra , ja kijk maar eens goed ,is het werk van dat dooddoener vriendje van je '.
Ik kijk hem boos aan' ik denk als hij dit doet.. dat je het gewoon verdient hebt sukkel'.
Ik sta op en loop boos weg van Harry , en zijn eeuwige ellende .. hij de uitverkorene wat een grap.
Eerder de uitverkorene van ellende , ik lach om me eigen woordgrapje. Als ik ineens een hand om mijn pols voel die me het muurtje om trekt . Ik kijk recht in de stormende ogen van de jongen waar ik zo van houd, zijn ogen staan in vuur en vlam ' ik heb je gemist '. Waarnaar die me lief kust .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen