Tijdens het hele concert kan ik mijn ogen niet van Harry afhouden, soms kiijkt die even naar mij om en knipoogd dan lief naar me.
Ik bloos licht, Jeffrey wijst naar mijn headset , waarnaar ik vlug mijn headset opdoe.
Ik zet hem aan en hoor door me micro een lage stem komen " lilly, jij bent zo van mij"
ik kijk verschilt op naar Harry , hij glimlacht " lilly, wees gerust niemand hoort ons, alleen wij 2 horen mekaar. ze horen het
ik bloos ligt en kijk snel en verlegen weg.

Het is nu ongeveer 2 maand later .
Er is een hoop gebeurd, Emely was blijkbaar niet zwanger van Harry. Ze had alles bij elkaar gelogen, alleen maar voor geld. Harry had een DNA test gedaan, daar bleek uit dat het verhaal gelogen was. Harry was er kapot van, hij heeft zelfs 2 concerten afgezegd.
Harry heeft me niet meer aangeraakt sinds dien, ik denk dat die zijn eer moet hoog houden en even rustig aan moet doen. Ik ben ondertussen weer thuis om me semester af te maken, want ja ik moet ook gewoon nog naar school.

Ik gaap en hoor mijn wekker in de verte afgaan, ik sla hem vermoeit uit.
Gapend sta ik op en ga voor de spiegel staan. Wtf, wat is dit... " ik word dikker , ik eet ook te veel. Klote chocolade.
Snel kleed ik me aan en ga richting school. De hele ochtend voel ik me al niet lekker, midden in de les word ik misselijk.
En vraag aan de leraar of ik naar de toilet mag, als ze toestemming geeft ren ik snel naar de toilet.. net op tijd want eenmaal daar geef ik over ´gatver ´. Hoe kan dit, iets verkeerds gegeten ofzo?
Dan flitsten de beelden van Harry en mij langs, op de bank .. daar hebben we een bescherming gebruikt.. maar dan bedenk ik me ineens ..in de douche , hebben we daar bescherming gebruikt.. ik denk diep naar . ´Fuck´In de douche hebben we zelf geen bescherming gebruikt. " ow nee toch" Ik sla mezelf voor mijn hoofd.

Na dat de laatste les af is , zit ik nog steeds te piekeren , of ik wel of niet naar de drogist moet gaan , maar naar lang piekeren loop ik naar de drogist , haalt 2 zwangerschapstesten. 'Waarom moet dat spul zo achterlijk duur zijn?' Thuis aangekomen neem ik de testen mee op toilet , kijk heen en weer en zucht ´het moet maar wacht 3 minuten zenuwachtig, zolang hebben de 3 minuten nog nooit geduurd
Kijkend naar de testen worden me ogen groot . Kijk nog een x naar wat er staat 2 streepjes, 2 streepjes.... Ik lees nogmaals de uitleg op het doosje. Ik zak door mijn knieën .voel de grond onder me weg zakken, omg 2 streepjes, dat is positief.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen