Tom POV.

Wanneer de training klaar is vertrekken we in eerste instantie naar onze eigen hotelkamer. "Het blijft fijn dat wij toevallig bij elkaar op de kamer zijn ingedeeld. Dan kunnen we in ieder geval seks hebben," zegt Bill en ik lach even.

"Je weet wat de bondscoach heeft gezegd he," zeg ik.

"Ja, hij zei dat we geen vrouwelijk schoon op de kamer mochten uitnodigen. Ja, ik weet dat hij daar seks mee bedoeld, maar toch, niemand komt erachter omdat hier niemand naar binnen hoeft te sneaken," zegt Bill en ik lach even.

"Daar heb je een punt," zeg ik en ik geef Bill een zoen waarna er ineens op de deur wordt geklopt. Ik open de deur en zie één van onze landgenoten staan.

"Tom, Bill, hebben jullie misschien zin de stad even in te gaan?" Vraagt hij en even kijk ik naar Bill. Wat betreft geloofwaardigheid kunnen we het misschien beter wel doen, maar aan de andere kant zouden we deze middag nog uren met Meike kunnen doorbrengen, tot we vanavond de volgende training hebben en die tijd is denk ik belangrijker dan mee gaan voor de geloofwaardighed.

"Sorry, wij hadden al andere plannen," zeg ik dan.

"Dat geeft niet. Zolang jullie ook maar voorzichtig zijn. Onze sterplayers moeten niet geblesseerd raken nu," zegt hij en ik knik even. Iets veiligers dan bij onze dochter tijd doorbrengen is er eigenlijk niet.

"Het komt goed," stel ik hem gerust en hij knikt waarna hij ook vertrekt en wanneer Bill en ik ons team uiteindelijk buiten richting de staad zien vertrekken besluiten wij naar Meike toe te gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Ster spelers met een geheim
    Die gaan lekker met meike genieten

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen