Tom POV.

"Bill, we moeten het gooien op het feit dat Lucas helemaal niet geïnteresseerd was in Koert toen je hem vertelde dat je zwanger was. Hij wou jou voor alles laten opdraaien. Zijn interesse voor Koert kwam pas toen het hem nog steeds niet lukte om een kind met z'n vrouw te krijgen en toen bedachten ze dit plan. Als we het eerste gedeelte die dag zouden weglaten en alleen over z'n dwingende toon zouden beginnen zouden ze nog steeds een gedeelde voogdij krijgen, maar als we duidelijk maken dat hij Koert niet echt wou, dan maken we meer kans," zeg ik.

"Maar alleen op woorden gaan we dat niet voor mekaar krijgen, toch? We kunnen dat wel vertellen, maar zonder bewijs doen ze daar waarschijnlijk niet eens iets mee," zegt Bill zachtjes.

"Geen idee. Jij en ik vertellen dat allebei. Ja, het is lastig dat we er nooit bij hebben nagedacht om alle bewijzen te bewaren, maar het is niet anders. We moeten het doen met de dingen die we wel hebben en daar het beste uithalen," zeg ik en Bill knikt even.

"Okay, ik heb vertrouwen in jou," zegt Bill en ik glimlach even naar hem waarna ik zijn hand vastneem.Vandaag is het de dag van de zitting en ik leg mijn arm om Bill heen. "Het komt goed, ja," zeg ik en Bill knikt langzaam. Mijn ouders zijn degene die op de kinderen passen, omdat zij niet nodig zijn in de rechtbank. Natuurlijk was het fijn geweest om hen hier ook te hebben, maar we wouden allebei de kinderen nog niet bij een vreemde brengen, dus het is niet anders.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En is veiliger dat Lucas koert niet mee kan nemen zonder toestemming

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen