Tom POV.

"Papa, wat als alle mooie kleding op is?" Vraagt Job verdrietig.

"We regelen hoe dan ook iets. Jij gaat er beeldig uitzien, net als jouw broertjes en zusjes," zeg ik en Job knikt even waarna ik met de kinderen doorloop."Kijk eens hoeveel mooie kleding er nog is," zeg ik wanneer ik met de jongens op de jongensafdeling aankom.

"Maar ik zie niet meer wat ik eigenlijk aan wou," zegt Jack en ik knik begrijpend.

"Het is ook lastig om last minute hetzelfde te vinden, maar ik weet zeker dat er genoeg kleding is die feestwaardig zijn," zeg ik, en misschien was hun eerdere kleding ook wel iets te luxe, in tegenstelling tot wat andere klasgenoten zouden kunnen betalen. Ook al kochten wij het van ons spaargeld, want onze baan verdient aardig, maar niet genoeg om die luxe kleding te hebben kunnen kopen. "Weet je wat, deze broek en die bovenkant komt er qua uiterlijk toch best in de buurt. Het is niet hetzelfde, maar het lijkt er op, ik denk dat we die richting op niks anders gaan vinden," zeg ik tegen Jack.

"Okay, ik ga het passen," zegt hij.

"Wacht anders op je broertjes, dan kunnen we allemaal tegelijk naar de paskamer en kan ik jullie bewonderen. Dat scheelt tijd," zeg ik en Jack knikt waarna ik mij meer op de andere jongens focus.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te leuk
    Snap de kinderen maar Tom en Bill maken het ondanks alles beste van

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen