Erik POV.

Ik beweeg mijn voeten naar de ingang van de deur waarna ik in de deuropening ga staan. Dit is denk ik de beste tussenoplossing. Ik vlucht niet naar binnen, maar als de woorden van mijn ouders mij niet bevallen kan ik nu tenminste wel de deur dichtdoen. "Wat moeten jullie?" Vraag ik.

"Jou mee naar huis nemen natuurlijk," zegt mijn moeder.

"Dus maanden geleden komen jullie eens langs en zeggen jullie dat al om daarna zoveel tijd later het weer te proberen? Jullie hebben toch nooit tijd voor mij, daarnaast komt voor mij de volwassen leeftijd ook steeds dichterbij," zeg ik.

"Maar nu ben je nog niet volwassen, dus kom je met ons mee," zegt mijn vader en hij trekt mij weg uit de deuropening en omdat ik mij aan de deur vast probeer te houden vlat die ook dicht. "Zie dit maar als een teken dat dit een hoofdstuk is om af te sluiten," zegt mijn vader dan nog.

"Ik ben vandaag opnieuw vader geworden," zeg ik, iets wat mij nog meer reden heeft gegeven om niet mee te gaan. Drie prachtige kinderen en dan nog die lieve Nancy en mijn lieve schat Timothy.

"En daarom had je al veel eerder naar huis moeten komen. Hier maak je fout na fout!" Roept mijn vader.

"We deden het altijd veilig pap," zeg ik, behalve de eerste keer dat de tweeling werd verwekt, maar Rein is echt een ongelukje geweest, maar ik ben wel al gek op die kleine man.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh ze mogen dit niet doen
    Hij is 16!
    En nu willen ze wat, vast alleen voor hun eigen leven

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen