Foto bij Busted!

Ah oh..

Lynnie povje weer is. No worries ik ga ook weer povjes van de andere doen..

Ps.. het spijt mij als ik niet veel schrijf.. Ik ben aan het dealen met een verse hart breuk.. Ik ben gebruikt, en aan het lijntje gehouden voor bijna 2 jaar lang. Love really does makes you blind..

Lynn Joanne


Geschrokken wordt ik wakker als de deur opeens open vliegt, Miss Carter staat opeens voor mijn neus. Mijn god kan ze niet kloppen ofzo? Snel bedek ik mijn naakte lichaam met een T-shirt van Louis. "Ja en wat doe jij hier op de kamer van de jongens?" "Ik eh.." Stamel ik "En waarom ligt je lingerie op de grond?" Vraagt ze streng mijn wangen beginnen heet te worden. Van schaamte weet ik de woorden niet te vinden en kijk ik beschaamd naar de grond. "Nou? Wat heb je gedaan?" Vraagt ze dan nog is. "Miss Carter dat is privé." Neemt Louis het dan voor mij op als hij uit de douch stapt. Alsnog kan ik Miss Carter niet aankijken en snel pak ik mijn lingerie en kleding, en neem een sprintje naar de douch. "Ik zal er verder niet naar vragen, ik wil jullie over een kwartiertje bij de ontbijtzaal hebben." Hoor ik nog voordat ik haar verschrikkelijke hakken weg hoor tikken. De badkamer deur word geopend, ik probeer mijn hartslag weer onder controle te krijgen. Ik word in de armen van Louis getrokken.

"Ze had moeten kloppen, en niet zomaar binnen moeten vallen." Zegt hij, ik verstop mijn gezicht in zijn borstkas "dat was... gênant..." Mompel ik "dat was het zeker, maar het was het waard. De nacht was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar." "Het was het waard dat zeker, toch heb ik liever zo'n nacht zonder dat wijf in de ochtend" lach ik "dat snap ik heb ik ook hoor" grinnikt Louis als hij een kusje op mijn kruin drukt. Ik trek hem nog even in een knuffel "ugh.. 15 minuten... ik moet nog douchen moet mijn haren nog doen moet mij nog aankleden, hoe doen jullie dat toch zo snel?" Klaag ik zachtjes waarop Louis lacht natuurlijk "ja ja lach me maar weer uit" zeg ik speels verontwaardigd "Ik lach je niet uit schat, ga nou maar snel douchen anders mis ik je te veel." Ik geef hem een kus, en vertrek dan naar de douch cabine. En om hem te plagen, doe ik zijn T-shirt die ik aan heb langzaam uit. Eenmaal in de douch gekomen laat ik het water over mijn lichaam glijden 'It ain't my fault..' zing ik dan lekker mee met mijn playlist. Na dat ik alles gewassen heb doe ik allemaal verzorgende producten in mijn haar om mijn gekrulde lokken wat meer hydratatie te geven, en spoel het dan ook weer uit aangezien het een masker is.

Na het afdrogen snel ik mijzelf in mijn outfit voor vandaag Miss Carter zou wel weer gaan klagen dat het rokje veel te kort is maar kom op hey verwacht ze nou echt dat ik met deze zomer hitte lange broeken ga dragen? ik bind mijn lange gekrulde haren nog op"Ain't your fault huh?" Grijnst Louis als ik de badkamer weer uit komt en hij mij zachtjes tegen een muurtje drukt, waar zijn heerlijke lippen weer op die van mij gedrukt worden. Zijn handen glijden over mijn heupen en rusten uit eindelijk op mijn kont, die hij dan ook lekker betast. Mijn hartje begint harder te kloppen en dat krijgt alleen hij voor elkaar telkens weer opnieuw. "Lou..-" Klaag ik zachtjes. "Sshh we hebben nog tijd" sust hij mij tegen mijn lippen aan. Wanneer hij weer begint te zoenen, "je ziet er beeldschoon uit schat." Zegt hij nog steeds tegen mijn lippen aan. Ik begin licht te blozen, wat doet hij toch met mij? Één compliment en ik ben alweer helemaal verliefd. Ik begin al helemaal te blozen als ik aan gisternacht terug denk oeff nog nooit heeft een jongen mij zo speciaal laten voelen, alsof hij mijn lichaam door en door kent. Het was werkelijk waar heerlijk, "Lou, we moeten naar de ontbijtzaal.." Mompel ik met tegenzin tegen z'n lippen aan, een gevoel van teleurstelling komt over mij heen als hij mij dan ook loslaat. Nog een laatste kus en we lopen naar de ontbijtzaal, de hele weg rust hij zijn hand op mijn onderrug. Ik zucht even als ik de planning zie, weer een hele dag rijden om in Parijs te komen voor Disneyland morgen.

"Het komt goed love, jij gaat weer naast mij voorin zitten, ik rijd." Stelt Louis mij gerust omdat hij weet hoe slecht ik eigenlijk tegen al dat reizen kan "dankje" mompel ik zachtjes. "Ah, daar zijn ze dan eindelijk hoor, onze groep is toch echt niet compleet zonder jullie." Knipoogt Zayn ons als hij naar ons toe loopt om een knuffel te geven. Die knuffel doet hij tegenwoordig nu standaard, meer om mij wat moed te geven, aangezien ik nog steeds struggle af en toe met die onzekerheidsaanvallen. Met heel veel moeite heb ik het de rest van mijn hechte vriendenclub verteld ik moest het kwijt. En Zayn was de eerste die ik het vertelde hij wist er natuurlijk al vanaf door Louis. Maar hij vond het fijn dat ik het ook eindelijk verteld had. Hij was degene die mij dan ook aanmoedigde om het aan de rest te vertellen, wat ik na nog een heel fijn opluchtende gesprek met hem te hebben ook gedaan heb. "Het komt goed." Haalt Zayn fluisterend uit mijn gedachte als hij mij dan weer los laat. Meteen begrijp ik waar hij het over heeft en schenk ik hem dan nog een warme glimlach. Ik knuffel Ciara en de rest van de meiden dan ook nog, en ga zitten tegenover Zayn en Ciara en natuurlijk naast mijn geweldige vriend Louis. Hij heeft mij er echt doorheen gesleept en doet dat nog steeds. Eindelijk beginnen we aan het ontbijt, Ciara wiebelt met haar wenkbrauwen, als ze naar de paarsblauwe zuigzoen in mijn nek kijkt, waarop ik natuurlijk alleen maar kan giechelen. Zayn kan natuurlijk ook alleen maar grijnzen naar ons. Ik bijt mijn lip als ik er aan terug denk en Louis z'n hand zachtjes voel knijpen in mijn dij.

Na het ontbijt verzamelen we bij de auto's en bussen, weer kruipen Zayn en Ciara bij ons op de achterbank. Ik zucht nog eens diep, "Miss Carter heeft mij bijna naakt gezien vanmorgen" zeg ik dan opeens "what? What the fuck.." Zegt Zayn "ja, ik lach nog te slapen, kwam ze zonder te kloppen opeens binnen stormen." "Oh mijn god.. Ze is gestoord. Waarom klopt ze niet gewoon." Mompelt Ciara "denk om het moment te verpesten tussen Louis en ik" zucht ik, na een tijdje schieten we dan toch in de lach er om. Ik houd de hand van Louis vast die op mijn dij rust, en gelukkig laat hij die niet meer los. Ik luister aandachtig naar hun verhalen, ondertussen kijk ik genietend naar buiten als Louis over de weg zoeft. Ik had samen met de andere nog wat voor Niall geregeld omdat hij zoveel voor mij georganiseerd had toen ik niet mijzelf was enzo, en omdat hij dus zo gek is op Nando's hebben we daar een reservatie geplaatst voor ons 10en waar we deze middag lekker gaan lunchen. En heb geregeld dat we met z'n 10en een ander hotel hebben bij Disney. Gelukkig rijd Harry hun auto, dus was het makkelijk om hem mee te lokken zonder dat hij weet wat er aan de hand is.

Ik open mijn ogen als ik de auto voel remmen, ik zie dat we op de parkeerplaats van Nando's aangekomen zijn. Louis parkeert de auto, ondertussen zijn mijn ogen al weer helemaal geopend. "Wake up sleeping beauty.. Oh wacht je bent al wakker." Lacht Ciara, ik glimlach oprecht naar haar en rek mij even uit. We stappen allemaal uit, ik zie Niall verward om zich heen kijken, ik grinnik als hij mij vragend aan kijkt. "Ik wilde iets terug doen, voor de verassing van vorige week." Zeg ik glimlachend "oh wat lief, maar dat had toch helemaal niet gehoeven lieverd. Hoe gaat het daar eigenlijk mee?" Antwoord hij enthousiast, "ik kon niet niks doen. Ik heb het nog steeds moeilijk af en toe maar laten we het daar vandaag niet over hebben. Kom laten we naar binnen gaan." Zeg ik en geef hem nog kort een knuffel. Daarna lopen we met ze alle naar binnen.

Dit was alweer het eind van dit hoofdstuk laat me weten wat je er van vond.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen