Twee dagen later.

Bill POV.

Ik kijk even naar Tom die op de bank wat aan het zappen is, dus ik loop weg bij mijn laptop en zet mij naast hem neer. "Schat, hoe gaat het?" Vraag ik.

"Ik ben aan het denken. Ik weet niet eens of ik nog wel terug moet willen naar mijn huidige baan. Als de baas mij zo op straat kan gooien, moet ik dan niet altijd over mijn schouders kijken of ik niet weer iets fout doe, of dat er iets is wat ik niet heb gedaan, maar wel weer voor verdacht kan worden?" Vraagt Tom.

"Dat is geen fijne manier van werken, nee," zeg ik en ik leg mijn arm om hem heen. "Misschien kan je wat anders vinden om geld mee te verdienen. Ik wil dat jij gelukkig bent op je werk en niet alleen maar in de stress zit," zeg ik en Tom knikt langzaam.

"Misschien heb je gelijk," zegt Tom en ik druk een kus op zijn wang.

"Je moet doen wat je zelf het liefste hebt. Ik houd van je Tom, dus maak de keuze die voor jou goed voelt," zeg ik.

"Ik zal even kijken of er überhaupt werk te vinden is, als dat niet zo is kan ik beter blijven strijden voor mijn huidige baan," zegt Tom.

"Dat lijkt mij een goed plan. Ik moet nog wat mails er uitsturen. Houd me op de hoogte, ja?" Vraag ik en Tom knikt langzaam waarna ik terug achter mijn laptop ga zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Tom
    Het komt goed

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen