Tom POV.

Ik ga snel met Bill mee naar het ziekenhuis waar alles heel snel gaat. "Je doet het goed schat," zeg ik en Bill knikt even terwijl hij pijnlijk kreunt. "Het komt goed," zeg ik en ik wrijf over Bill z'n arm.

Na even is onze dochter geboren. Ze zal de naam Dina dragen. "Ik hoop dat Clay nu niet nog dwingender wordt," zegt Bill zachtjes.

"Niet aan denken. Hij accepteers onze keuze maar. Ik heb hem er ook al even niet meer over gehoord. Gewoon genieten van Dina en onze andere kinderen, dan komt het wel goed," zeg ik, want hij hoeft zich nergens zorgen over te maken. We genieten gewoon van onze nieuwe dochter.De volgende ochtend mogen Bill en Dina naar huis en daar ben ik blij mee. Ik houd er niet van als ik zonder Bill in bed lig. Gelukkig is dat maar één nachtje geweest, ook al was het sowieso een korte nacht, want ik ben hier veel bij Bill gebleven.

"Dina is mooi he," zegt Bill zachtjes en ik knik.

"Dat hebben we weer goed gedaan," zeg ik en ik druk een kus op Bill z'n wang waarna ik Dina van hem overpak zodat we naar huis kunnen vertrekken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief !!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen