Tom POV.

"Zullen we anders die kitten kopen die het eerst bij jou kwam kroelen?" Vraag ik.

"Ja, ja," zegt Kirsty en ik lach even waarna ik naar de andere kinderen kijk. "Ook okay?" Vraag ik aan de andere kinderen en ik zie Shane knikken en wat de andere kinderen geloof ik het verder wel. Ik besluit het dan maar vast te melden waarna we naar de puppy's gaan.

"Kijk eens hoe lieve puppy's er zijn. Ik kan het ook goed met ze allemaal vinden," zeg ik en de kinderen lachen waarna Shane gelijk een puppy oppakt en met de puppy begint te knuffelen. "Ik denk dat ik al weet welke puppy het wordt, als iedereen daarmee akkoord gaat," zeg ik en iedereen knikt waarna ik dat ook meld om daarna te betalen. Het kost minder dan andere mensen, want korting op adopties krijg ik wel.

We nemen de puppy en kitten dan gelijk mee naar huis en thuis zoeken ze gelijk de rust op. "Laat de beestjes maar even," zeg ik tegen de kinderen, want ze hebben ook genoeg slaap nodig. Ik zet wat eten en drinken voor de beestjes klaar, leg wat speelgoed neer en vul de kattenbak. Als ze wakker is zal ik haar wel laten zien waar de kattenbak te vinden is.

"Nu moeten we alleen met een naam komen voor beide beestjes, dus kom maar door met de suggesties."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Shane en die puppy worden beste maatjes

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen