Tom POV.

Wanneer Lucas begint te praten neem ik Bill z'n hand weer vast. "Ik heb Bill altijd laten weten dat ik een vrouw heb, maar hij bleef mij maar verleiden en dan nog z'n losse handjes die steeds vaker tot uitting kwamen. Hij is niet goed voor Koert. Misschien dat Koert nu nog veilig bij hem is, maar dat zal ook wel veranderen," zegt Lucas en ik kan amper geloven wat er nu ook uit Lucas z'n mond komt. Hij heeft z'n verhaal duidelijk met Bill z'n moeder gesproken. Ik kijk dan even naar achter en besef nu pas dat Lucas z'n ouders er nog niet zijn.

"Tom, dit loopt niet goed af," fluistert Bill.

"Vertrouwen houden schat," zeg ik en Bill knikt langzaam en eindelijk is Bill aan de beurt om te praten.

"Lucas en ik hebben affaire gehad, dat is het enige wat klopt. Ik wist niet dat hij een vrouw heeft. Toen ik zwanger bleek was hij bot en wou hij niks met het kind te maken hebben, totdat het niet lukte met z'n vrouw en toen begon hij met dreigen, maar daar heb ik nooit aan toe gegeven," zegt Bill zachtjes en even later bevestig ik het verhaal waarna we naar de gang moeten om te wachten. "Waarom waren Lucas z'n ouders er niet?" Vraagt Bill en hij begint heen en weer te lopen.

"Daar zal Lucas ook wel wat mee te maken hebben gehad," zeg ik en ik kijk naar Lucas die daar met zijn zelfverzekerde grijns staat waarna ik mijn arm om Bill heen leg, want ik voel de stress van hem af komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh ik wil Lucas wat wat doen
    Laat de kinder beschemrin maar tijdje bij Bill anders
    Zien ze het tegen bewijs!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen