Bill POV.

Wanneer Jildou weer stil is zet ik haar weer naar waarna ik naast Michiel ga zitten. "Gaat het jongen?" Vraag ik.

"Ik mis papa," zegt hij zachtjes.

"Dat snap ik lieverd. We missen hem allemaal, maar hij is snel weer terug," zeg ik en als ik het goed heb begrepen is hij dan de rest van het jaar gewoon thuis en ik ook. Ik pak dan een kalender en zet mij naast Michiel neer. "Kijk lieverd, we zitten nu met de datum hier," zeg ik en ik wijs de juister datum aan en Michiel knikt even waarna ik de dag dat Tom thuiskomt omcirkel. "En dan komt papa Tom weer thuis," zeg ik en ik kan mij voorstellen dat deze kalender wat verwarrend is voor hem.

Ik pak dan een papiertje en maak wat duidelijke vakjes. "Kijk, wanneer alle vakjes een kruisje hebben komt papa Tom thuis," zeg ik tegen Michiel.

"Okay," zegt hij dan waarna ik de kalender op Michiel z'n kamer leg, dan kan ik iedere ochtend samen met hem het kruisje zetten.

Zodra ik weer terug beneden ben is Jildou ook weer aan het huilen. "Papa, Jildou niet stoppen met huilen," zegt Michiel.

"Ik regel het lieverd," zeg ik waarna ik Jildou oppak en ik druk een kusje op haar wangetje. "Het komt wel goed liefje," zeg ik tegen Jildou waarna ik haar nog een paar extra kusjes geef om te laten zien hoe gek ik op haar ben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Komt goed

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen