Foto bij Hoofdstuk 25

Baka = Torch
James P.O.V

'Jeetje jij bent beroemd,'. Er komen twee jongens door de deur. 'Maar jij bent die jongen,' roept Mark verbaast. 'En jullie zijn die mensen van de bus,' roept die jongen van de bus. 'Ik ben trouwens Shawn Frost,' gaat hij verder. 'Ik ben Aiden Frost,' zegt de andere jongen die op Shawn lijkt. 'Mogen wij een oefen wedstrijd spelen met jullie?' vraagt de coach. 'Tuurlijk,' zegt Shawn.

Het klopt dus dat Aiden aanvaller is en dat Shawn verdediger is. 'Wat is het plan coach?' vraagt Jude. 'Doe maar wat,' zegt ze. 'Daar moet ze lang over nagedacht hebben,' zeg ik tegen niemand in het bijzonder.

Kevin mag aftrappen. Hij rent gelijk naar het goal. Maar hij wordt gestopt door Shawns sneeuw engel. Hij rent naar voren, maar word onderschept door Erik. Hij past weer door naar Kevin. 'Oke je kan me tegen houden maar kan je ook dit schot tegen houden,' roept Kevin boos. Hij doet draken poeier. En hij stopt dat met maar één enkele voetbeweging! 'Hier,' zegt Shawn tegen Aiden. Hij schiet hem naar Aiden en samen rennen ze naar voren. 'Hier komt mijn super schot: eeuwige sneewstorm!' roept Aiden. Mark probeert zijn eeuwige sneewstorm tegen te houden maar het lukt niet. Het hele net is bevroren. 'Stop de wedstrijd!' roept de coach.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen