Tom POV.

"Welk verleden? Of nee, vertel zo maar. Dit zijn Bill en Gerdine," zeg ik, want ik wil voorkomen dat ik Bill buitensluit.

"Wat leuk om jou te ontmoeten," zegt mijn moeder en ze glimlacht naar Bill. "Mag ik?" Vraagt ze en Bill knikt waarna mijn moeder Gerdine van haar overpakt.

"Awh, wat ben jij lief," zegt mijn moeder en ik lach even waarna we naar binnen gaan waar ik mijn vader ook aan Bill voorstel, en andersom.

"Maar mam, wat bedoelde je net met jouw verleden?" Vraag ik.

"Ik heb toen ik jonger was ook een kind afgestaan. De bedenktijd was toen wat minder, de screening van gezinnen was er amper, dus ik weet ook niet zeker of ze goed terecht is gekomen, iets waar jij wel zeker over kan zijn, maar ik kreeg spijt en bedacht mij, maar de bedenktijd was net verstreken, dus ik kon mijn kind wel op mijn buik schrijven," zegt mijn moeder zachtjes.

"Oh, dat spijt me mam. Was er ook geen optie om jouw kind wel op te kunnen zoeken zonder er zelf voor te zorgen?" Vraag ik, maar mijn moeder schudt haar hoofd.

"Helaas niet. Ik heb altijd gehoopt dat ze naar mij zou gaan zoeken, maar ze zou nu 26 moeten zijn, dus die hoop heb ik nu ook wel opgegeven," zegt mijn moeder en ik knik langzaam. Nu snap ik de heftige reactie van mijn ouders wel.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god!
  Serieus!
  Nog een shock voor Tom
  Hij heeft een oudere zus

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen