Tom POV.

Voordat we op onze date vertrekken leggen Bill en ik de tweeling en Alice vast op bed zodat alleen Kirsty en Shane nog wakker zijn. "Zo, als de jongens en Alice goed blijven slapen kan de oppas een rustig avondje tegemoet gaan," zeg ik en Bill lacht even.

"Dat mag ik dan voor haar hopen," zegt Bill en ik knik even en wanneer ik de oppas al aan zie komen lopen, loop ik naar de deur om hem te openen voordat ze op de bel kan drukken.

"Hey, ehm, de jongste drie kinderen slapen al. Shane en Kirsty mogen nog wel tot half 9 opblijven," zeg ik en de oppas knikt. "Oh, en we hadden verteld over Cody en Kitty, toch?" Vraag ik dan nog voor de zekerheid.

"Jazeker. Het komt allemaal goed," zegt ze met een glimlach en ik knik even waarna Bill en ik naar Kirsty en Shane lopen om hen nog gedag te zeggen waarna we vertrekken.Eenmaal bij het restaurant aangekomen zetten Bill en ik ons tegenover elkaar en Bill pakt mijn hand vast. "Het is fijn om eindelijk weer zo'n avond te hebben," zegt Bill.

"Dat vind ik ook, ook al is het niet zo dat we het nooit meer gezellig hebben gehad, ik bedoel, je bent niet voor niks zwanger," zeg ik met een knipoog en Bill schudt even met z'n hoofd.

"Laten we maar eten en drinken bestellen, tenminste, als daar überhaupt nog iemand voor komt," zegt Bill en ik lach even. Typisch Bill, altijd super ongeduldig wanneer we weer eens in een restaurant zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    En zwanger en extra trek zal hebben

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen