Foto bij Paris.

Hazzaaaaaa hoofdstuk liedje

Nog een hoofdstukje gisteren jarig geweest was een super gezellige dag..

And remember.. Don't eat yellow snow.

Harry en Zayn

Harry.E.Styles


Eindelijk! Eindelijk zijn we aangekomen in Parijs, eigenlijk heb ik best wel zin om de stad te bezichtigen en om de Eifel toren te bezoeken. We verblijven de laatste paar dagen hier morgen Disney en overmorgen dagje voor ons zelf "Hazz..Harry.. Harold!" Haalt een meiden stem mij uit mijn gedachte "waar zit je toch met je gedachte? Anyways.. We gaan zo eten op t pleintje dicht bij de Eiffel toren ga je mee?" Vraagt Lynn mij dan lachend. Yes! Eindelijk een oprechte lach van haar. "Yup, laat mij even omkleden. Ik zie jullie zo beneden in de lobby." Glimlach ik, ze rolt speels haar ogen "jij en je omkleed parties." Grinnikt ze als ze mij nog een knuffel geeft voordat ze weg gaat waarvoor ze op haar tenen moest staan.

"Ugh, jullie zijn allemaal zo lang." Mompelt ze ik grinnik en laat haar dan weer los toch is er iets aan haar waardoor ik haar zie als mijn kleine zusje. "Wie was dat Hazz?" Haalt Linde mij uit mijn gedachtes "dat mijn lieve schat, was Lynn die kwam mede delen dat we zo wat gaan eten." Zeg ik haar "ah gezellig ik ga mij gelijk omkleden." "Samen douchen?" Grijns ik.
Lichte blosjes komen ter voorschijn op haar wangetjes, ik grinnik wat een speelse tik op mijn arm oplevert. Ze stemt daarna toch in, ik til haar op en zoenend lopen we naar de douch cabine. "Ik hou van je Linde" zeg ik dan plots, ik ben er stil van. Ik wist niet dat ik zo hard kon vallen voor iemand in zo'n korte tijd. Haar prachtige kijkers kijken in die van mij "Oh ik hou ook van jou" zegt ze terug en ik zie gewoon dat ze het meent. Haar lippen drukt ze weer op die van mij en onze kleding vliegen door de badkamer.

Eenmaal in de lobby staat iedereen al op ons te wachten, "sorry.." Verontschuldigd Linde zich "ach helemaal geen probleem lieverd we hebben de tijd." Stelt Lynn haar gerust met z'n alle lopen we naar het pleintje waar Lynn het over had, daar had ze een tafel voor ons 10e gereserveerd. Gezellig zitten we met ze alle te babbelen, maar ook genieten we van het uitzicht, wat echt prachtig is deze avond. Linde steunt haar hoofd tegen mijn schouder en ik sla mijn arm om haar heen. Al mijn aandacht is naar dit prachtige meisje die heerlijk in mijn armen ligt. Ik droom er echt van om haar de mijne te kunnen noemen, misschien moet ik er maar is werk van maken. "Loop je even mee?" Fluister ik in haar oor, ze kijkt mij even vragend aan maar knikt toch. We staan op en ik loop met haar naar de Eiffel toren, ik probeer mijn hartslag wat te verlagen maar ik ben toch wat zenuwachtig. Eenmaal bij de toren aangekomen waar nu een prachtige zonsondergang op rust, pak ik beide handen van haar vast. "Lieve Linde, ik ken je nog niet zo lang, maar in deze 6 weken ben ik genoeg van je te weten gekomen dat ik je heel graag mag. Ik vind je een prachtige dame, ik zou graag een relatie met je willen starten en meer van je te weten te komen, wil je mijn vriendin zijn?" Vraag ik haar en licht blozend kijk ik haar aan.

Haar ogen worden groot, en ze begint breed te glimlachen "ja Harry ik wil niks liever." Zegt ze blij, opgelucht druk ik mijn lippen op die van haar. Tevreden keer ik even later weer terug naar de groep met Linde aan mijn zijde, maar nu is het anders. Nu is ze mijn vriendin, en ik houd van haar.

Zayn Javadd Malik


Net op het moment, dat Harry grijnzend met Linde aan zijn zijde terug komt, is het eten ook net gearriveerd. Ik glimlach naar ze en steek een duim op naar Harry, hij had mij vanochtend verteld over zijn plan. Harry glimlacht terug en richt daarna zijn aandacht weer op Linde. Allemaal zijn we heerlijk aan het kletsen en ik luister aandachtig naar alle verhalen. Maar toch is mijn aandacht meer bij mijn meisje. Verliefd kijk ik haar aan ik smelt wanneer haar blauwe ogen de mijne vinden, ik blaas haar een kusje. Naast haar zit Lynn, haar gezicht is wat bleekjes, ook zit ze niet helemaal gemakkelijk op haar stoel, toch glimlacht ze en praat ze mee met de groep. "Sorry guys, maar ik moet toch echt even staan nu, mijn heup is weer aan het zeuren het doet weer zo veel pijn." Zegt Lynn zachtjes, bezorgd kijk ik haar aan, haar ogen vinden die van mij en ze schenkt mij een korte glimlach. Daarna maakt ze aanstalten, om op te staan Louis schiet haar meteen te hulp. Het is dan wel echt een flinke klap geweest als ze er na 6 weken nog last van heeft, of is er meer aan de hand?

Het duurt wel even voordat ze terug zijn waarschijnlijk halen ze wat pijnstilling. Ik trek Ciara op mijn schoot en doe knuffelend mijn armen rond haar middel. "Ik zeg dit veel, maar ik meen het Ciara, ik hou van je." Fluister ik in haar oor. "Ik houd ook van jou Zayn." Na een kleine 10 minuten komen Lynn en Louis eindelijk terug, haar grijsblauwe ogen staan minder pijnlijk en Louis trekt haar op zijn schoot. "Gaat het weer?" Vraag ik haar "De pijn is iets minder." Zegt ze eerlijk. Ze eet haar overgebleven eten nog op. En dan komt de ober om het toetje op te nemen. Als we alles hebben besteld geeft de ober ons een knik en loopt weer terug het restaurant binnen. Lynn zit nog steeds op de schoot van Louis, we genieten nog even na van de gezelligheid en het avondzonnetje.

Beetje kort hoofdstukje.. Maar er komt nog meer so don't worries..

(H)(K):)

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Toch vreemd die heup 🤔

  1 jaar geleden
  • LeLouisx3

   En ohja fijne verjaardag xx

   1 jaar geleden
  • LynnieTomlinson

   Thank u:)

   1 jaar geleden
  • LynnieTomlinson

   en ja ik heb zoiets maar dan met mijn knie alleen de doktoren kunnen niet vinden wat het is heb het al sinds mijn tiende

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen