Tom POV.

Ik pak Tymen voorzichtig van Bill over en kijk naar mijn eerste zoon. Hij is echt zo mooi. Ik moet dan ook moeite doen om mijn tranen in te houden. "Tomi, je mag langskomen wanneer je wilt he," zegt Bill ineens.

"Zo makkelijk gaat dat allemaal niet," zeg ik zachtjes, of dat is toch wat ik denk. Ik ben wel vaker langer van huis, dat is geen probleem. Ik weet alleen niet hoe ik dat dan moet doen met de meiden. Ik geef Tymen dan een zacht kusje waarna ik hem teruggeef aan Bill.Bill POV.

Ik mag eindelijk naar huis, maar echt alles zelf doen kan ik nog niet. Normaal zou ik het aan Tom vragen, maar ik weet dat, dat geen optie is, want wat zegt hij dan tegen Nicole? En wat doet hij met de meiden?

Ik zucht even en kijk dan naar mijn telefoon. Misschien moet ik het aan Natascha vragen. Zij en ik kunnen het goed vinden samen, dus is zij misschien wel de perfecte optie om bij mij te laten logeren totdat ik volledig hersteld ben van de keizersnee.

Ik druk dan daadwerkelijk op de belknop en wacht geduldig af. "Natas, ik heb je hulp nodig," zeg ik dan, zonder gelijk te zeggen wat ik nu precies van haar vraag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit gaat nog wat worden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen