Tom POV.

"Zo, het staat nu allemaal in het systeem. Als er nieuwe woorden bijkomen, laat het mij weten en ik zet het ook in het systeem," zegt Bill en ik kijk hem even vertedert aan waarna ik met mijn hoofd schud. Ik mag niet opnieuw verliefd worden op hem, want dan stel ik mij ook weer open om gekwetst te worden en die pijn wil ik niet opnieuw hoeven ervaren. "Wil je proberen of het werkt?" Vraagt Bill dan ineens en gelijk ben ik weer bij de les.

"Oh, ehm, ja, sure," zeg ik en Bill staat op zodat ik erbij kan en al vrij snel kom ik tot de conclusie dat het echt werkt. "Dit gaat zeker helpen," zeg ik en Bill glimlacht waarna hij z'n hand even op mijn schouder legt.Wanneer de uitslag van mijn dyslexietest binnen is open ik het gelijk. "Hmm, ik heb geen dyslexie Bill, dus dat is het probleem niet," zeg ik.

"Misschien heb je dan gewoon problemen met lange woorden. Als het niet jouw sterke kant is, dan hoef je denk ik geen dyslexie te hebben om er moeite mee te hebben," zegt Bill.

"Maar jij hebt geen problemen met die woorden," zeg ik.

"Nee, spelling is altijd mijn sterke kant geweest. Laat mij raden, wiskunde was meer jouw ding dan spelling en taal?" Vraagt Bill.

"Dat wel, maar toch," zeg ik.

"Ach, het is okay. Het gaat nu toch goed nu die woorden in het systeem staan," zegt Bill en ik knik even. Tot nu toe heeft mijn baas nergens meer over geklaagd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha zo vullen jullie elkaar wel mooi aan

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen