Bill POV.

Ik leg mijn hoofd op Tom z'n schouder en ik kijk even naar hem. Het was bijzonder dat we na de tijd samen nu alsnog een eerste keer hebben mogen beleven. En het voelde nog echt fijn ook. Ik ben zo gek op Tom en om nu ook dit weer met elkaar te hebben beleefd gaf mij een super gevoel.De volgende dag gaat de bel en tot mijn verbazing staan mijn moeder en Tom z'n vader voor de deur. "Wat doen jullie hier?" Vraag ik, niet dat ik er problemen mee heb, maar we hadden ze niet verwacht.

"Bill, ik heb een sollicitatiegesprek gescoord," zegt Tom, totdat hij onze ouders ook ziet staan. "Oh," zegt hij en ik lach even waarna ik onze ouders gebaar dat ze binnen mogen komen.

"Wat een troep," is het eerste wat mijn moeder zegt en ik zucht even.

"Mam, weet je nog de dag waarop je beloofde dat je, je nergens mee zou bemoeien? We hebben gewoon nog geen tijd gehad om op te ruimen. Dat hadden we voor deze middag gepland," zeg ik, totdat ik ineens besef wat Tom net zei. "Tomi, ik ben trots op je. Je gaat het vast goed doen," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Ik doe mijn best," zegt hij en ik knik even waarna ik weer naar mijn moeder kijk die zelf maar begint op te ruimen. Echt, serieus?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Serieus?!
  Wat komen ze doen?

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Gewoon gezellig op bezoek komen. Althans, de vader van Tom danxD

   1 maand geleden
  • Luckey

   Hahaha ja die vader is chill
   Die moeder niet gelukkig is Bill niet zo xP

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, kloptxDDenk niet dat Tom voor Bill was gevallen als Bill net als z'n moeder was geweestxD

   1 maand geleden
  • Luckey

   Haha weer wel zeker van niet

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, inderdaadxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen