Bill POV.

Wanneer de serveerster eindelijk onze bestelling komt opnemen zucht ik opgelucht. Nu is het alleen nog wachten totdat het eten er ook daadwerkelijk is. "Bill, het is datenight, dus niet zo ongeduldig zijn schat," zegt Tom en ik bloos even.

"Sorry schat," zeg ik beschaamd, want ik weet dat eten niet alles is.Wanneer het eten er is glimlacht Tom naar mij. "Het ziet er wel lekker uit," zegt Tom en ik knik instemmend en ik ga even met mijn tong over mijn lippen. Toch vraag ik mij nu ook af hoe het de kinderen vergaat en natuurlijk Kitty en Cody. Ik ga er vanuit dat de oppas ook wel goed voor Kitty en Cody zorgt en we weten dat Shane en Kirsty superlief zijn voor de beestjes en de jongste kinderen, die nog niet altijd heel goed weten hoe ze de diertjes moeten benaderen slapen gelukkig.


Na even hebben we ons eten op en Tom pakt mijn hand vast en glimlacht naar mij. "Knapperd ben je," zegt Tom en ik glimlach naar hem en even later vertrekken we naar huis. "Wat doet Amanda hier?" Vraagt Tom wanneer we bijna thuis zijn en Tom en ik lopen haar kant uit. "Wat doet jij hier? Je bent hier niet welkom," laat Tom Amanda dan logischerwijs weten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw leuke date!
    Wat doe zei er nu ineens!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen