Tom POV.

"Bill, ik hoop dat je het niet erg vind dat ik net een goed gesprek met Jack heb gehad," zeg ik tegen Bill.

"Natuurlijk vind ik dat niet erg. Hij is dan welliswaar niet biologisch gezien jouw zoon, maar jij bent wel z'n vader. Hij heeft z'n vader nooit kunnen kennen, dus het is goed dat jij er voor hem bent," zegt Bill en ik glimlach even. "Maar, waar ging het over? Als het niet iets vertrouwelijks is," zegt Bill.

"Nja, ik denk dat jij het wel mag weten. Er zit een meisje in z'n klas, Susie en hij vindt haar leuk, maar hij twijfelt of hij er wat mee moet doen vanwege het feit dat hij binnenkort natuurlijk naar de middelbare school gaat," zeg ik.

"Awh, de oudste die voor het eerst verliefd is," zegt Bill en ik glimlach even.

"Ik vind het stiekem ook wel heel schattig," beken ik en Bill lacht even.

"Nja, ik ga nog even slapen. Mijn dienst begint vanmiddag om vijf uur en ik wil wel uitgerust zijn," zegt Bill.

"Ja, natuurlijk, ga je gang. Nog even een kort dutje kan dan geen kwaad," zeg ik en Bill knikt waarna hij naar boven loopt en nu is het mijn taak om op de kinderen te letten, ook al kan Eduardo natuurlijk een goede hulp zijn.Bill POV.

Wanneer ik wakker word kleed ik mij aan waarna ik naar beneden loop om nog even wat te eten. "Ik moet weg. Jullie eet smakelijk voor straks," zeg ik en ik geef de kinderen een kus op hun bolletje waarna ik bij Tom een kus op z'n lippen druk en daarna nog even naar Eduardo zwaai en dan verlaat ik het huis, op weg naar mijn werk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi dit gaat leuk worden

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen