Bill POV.

De vakantie komt steeds dichter bij z'n einde en vandaag sta ik samen met de zeven oudsten naar laptops te kijken. Het is maar een geluk dat we hiervoor hebben gespaard, want zeven laptops kopen was anders toch veel te duur geweest.

"Dit lijkt mij een goede voor jullie schoolwerk," zeg ik, want meer hoeft er niet mee te kunnen. Als ze spelletjes willen spelen kunnen ze de PC in de woonkamer gewoon gebruiken.

Wanneer de kinderen het accepteren koop ik zeven van die laptops met het opgebouwde spaargeld. Ook koop ik even later nog zeven goede fietsen voor de kinderen, want die gaan ze ook wel nodig hebben en als laatste kopen we ook nieuwe rugzakken. "Zo, nu zijn jullie er echt klaar voor," zeg ik en de kinderen knikken waarna we naar huis vertrekken.Vandaag beginnen de basisscholen weer. De oudste kinderen zullen volgende week pas weer aan de bak moeten. "Noah, wat is er lieverd?" Vraag ik wannaar ik 11 van de kinderen naar school wil brengen.

"Ik krijg een nieuwe juf," zegt Noah zachtjes.

"En dat vindt je spannend?" Vraag ik en Noah knikt langzaam. "Het komt wel goed. Kom maar lieverd," zeg ik en ik neem Noah z'n hand vast waarna we naar school vertrekken, ook met de andere tien kinderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    En spannend

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen