Foto bij 6

Na de ruzie is de boel tussen mij en Florian wat verzacht en heeft hij zelfs aangeboden mee te gaan om het koopcontract te tekenen. Blij met deze stap nam ik dat natuurlijk aan en we zitten dan nu ook samen aan tafel bij de notaris. Ik ben mega zenuwachtig en ik hip steeds een en weer, terwijl ik mijn aandacht op het contract probeer te houden. Maar er is zoveel informatie, dat ik amper nog alles op een rijtje heb.
Ik heb het contract gisteren al grondig gelezen en het is echt helemaal eerlijk, maar zoals ze nu alles nog eens alles door gaan, word ik er alleen maar zenuwachtig van.
Iets wat ik wel zie zijn de sleutel, die daar op een schaaltje op de tafel liggen. Die wil ik, kom op mensen, ik wil naar het huis toe, de boerderij in!

"Dus, u bent het er mee eens? Dan kunnen we nu tekenen." Opgewekt pak ik de pen aan en ik zie hoe Florian opstaat om een foto te maken, terwijl ik mijn pen op het papier zet waar de notaris zijn vinger houdt. "Graag hier en hier tekenen. Ik hoor de pen op het papier krassen, dit herhaal ik nog eens op de volgende bladzijde en ik leg de pen neer en kijk met een grote grijns op.

"Gefeliciteerd Miss Goodhart, u heeft zojuist een huis gekocht." Ik pak de hand van de notaris een en schud deze blij en dan eindelijk geeft hij mij de sleutels aan, die ik gretig aanpak.
"Dank u wel," ik kan niets anders doen dan lachen. Samen met Florian loop ik naar buiten en dan stamp ik op de grond en draai ik een rondje. Vervolgens vlieg ik hem lachend om zijn nek en ik begin te huilen, "het is mij gelukt, ik heb het huis." Florian aait mij over mijn rug maar zegt verder niks, hij is erg stil. Ik snap het wel, hij is er geen onderdeel van, want dat wilde hij zelf niet.
"Kom, kom we rijden er heen. Het is nu officieel van ons, kom, kom." Ik trek hem mee de auto in en stel mijn gps in naar het adres. Evergreen 213.

De rit is niet erg lang en met 20 minuten rijden komen we in de straat naar het huis toe, waar ik vervolgens een zijweg inrij, Evergreen. En daar, nadat ik mijn eigen oprijlaan in ben gegaan, staat het huis verstopt achter heel veel groen.Ik stop de auto, want ik kan niet nog verder het pad oprijden omdat het gras veel te hoog staat. Ik zie aan Florian dat hij op het punt staat om flauw te vallen gaan, hij is stom verbaast. Hij zegt niks, maar volgt mij door de tuin naar binnen. Het voelt heerlijk om de sleutel in het slot te doen en de deur te openen. Ik zwaai de deur open en stap mijn huis in, mijn huis!
We gaan ieder onze eigen weg, terwijl ik door het huis dans, elk stukje prijs en mij overal al zie zweven. Zo staat Florian in elke kamer vol verbazing.
We zijn er denk ik een uur, voor hij echt wat zegt. "Ik, ik vind het afzichtelijk, hoe kun je hier iets in zien?" Ik had dit antwoord wel verwacht, maar toch doet het pijn.
"Nou, kijk. Hier kun je dit voor je zien." Ik open mijn pinterest account en open de map met afbeeldingen voor inspiratie. Elke kamer gaan we af, terwijl ik hem alles laat zien, hoe je van niks iets kan maken. Maar hij is nog steeds niet overtuigt, "je huurt een aannemer neem ik aan?" Ik schud mijn hoofd, "nee, nog niet. Mijn vader komt eerst helpen en een vriend van Liz, dus eerst gaan we kijken wat we zelf allemaal kunnen doen. Natuurlijk voor de dingen die we niet zelf kunnen doen en we vak mensen nodig hebben wel."
"Je zoekt het maar uit, ik verklaar je voor gek."
Geïrriteerd door deze reactie loop ik terig de keuken in, waar nog een oude keuken in zit en haast een antieke tafel staat. Deze was eerder nog leeg, maar nu kijk ik er met open mond naar.
"Florian? Heb jij dit er net stiekem neergezet?" Ik loop op de vaas met prachtige rozen af, voorzichtig strijk ik over 1 van de rozen. Ze zijn rood met blauw en hartstikke echt, ik ruik eraan en ze ruiken ook nog eens heerlijk zoet.
Florian komt binnen en kijkt er verbaast naar, "nee, maar iemand is hier dus net binnen geweest. Ik zal wel buiten gaan kijken, dit heb je als je afgelegen woont." Mopperend loopt hij weg, terwijl ik nog eens aan de rozen ruik en hem negeer. Maar dan zie ik een gele envelop achter de vaas liggen, voorzichtig pak ik deze op en open het.
Het eerste wat ik eruit vis is een briefje, er staat wat met een snel handschrift opgekrabbeld.

'Het word tijd dat je de waarheid kent, want hij staat in de weg en ik ben het zat om hem bij jouw te zien Honey.'

Mijn handen beginnen te trillen als ik het woord 'honey' lees, niemand heeft mij ooit zo genoemd, behalve Harry Styles. En over welke waarheid heeft hij het? Staat Florian in de weg? Is dit zijn manier van werken? Gaat hij mij kwellen tot ik er niet meer tegen kan en? Mijn gedachtes gaan nu al alle kanten op en ik voel hoe de paniek toeneemt.
Ik leg het briefje weg en met klamme handen pak ik een bundel uit de envelop, wat foto's zijn. Ik haal het elastiekje van het pakje af en lees wat er op geschreven staat, met het zelfde handschrift.

'Je bent verlieft op hem, dat zei je tegen mij.' Ik zie een foto van deze morgen, we staan in de lift van het complex en klaar om naar de notaris te gaan. Dit is zo ziek, heeft hij de camerabeelden gehackt?

Ik leg de foto weg en ga naar de volgende, vol ongeloof kijk ik naar de foto waar ik Florian omhels, net als we buiten de notaris staan. Ik zie het nu alleen vanaf de andere kant, waar te zien is dat Florian mij met een geïrriteerd gezicht over mijn rug aait. Zo is te zien dat hij zich ergert aan mij en totaal niet blij is voor mij.

'Zo blij is die klootzak voor je. Liz heeft gelijk zie je, hij is niet zuiver.'

Ik leg de foto weg en dan zie ik iets wat ik niet wil zien, maar ik blijf er naar kijken of ik wil of niet. Florian is in zijn kantoor en vanuit het raam is er een foto gemaakt. Hoe krijg je dat voor elkaar? Met een drone? Op de foto is te zien hoe hij een vrouw neemt, terwijl ze over het bureau heen ligt, totaal naakt.

'Hij neukt elke vrouw die hij maar kan krijgen.'

Ik ga van foto naar foto, waar elke locatie op geschreven staat. Werk, hotel, wc, restaurant, steeg. Hierbij ook nog eens te zien is, hoe hij seks heeft met andere vrouwen.
Ik pak de laatste en dat is de gene die mij het meest pijn doet, want dit is van de afgelopen dagen. Hier draagt Florian die afzichtelijke tulband op zijn hoofd. Hier was ik bij Liz, terwijl ik nadacht over ons, heeft hij seks.

'Zelfs in jullie bed.' Staat erbij gekrabbeld, met een knipogende smiley.

Dan kijk ik woest nog een keer in de envelop, waar nog iets in zit. Ik pak het en even slaan mijn emoties om. Ik kijk nu namelijk verbaast naar de sleutelhanger, het is een zonnebloem, is dit toeval? Maar niks bij hem lijkt toeval. Er zit opnieuw een briefje bij, die ik van de sleutelhanger haal.

'Verlaat hem nu en ik zal je belonen, doe je dit niet? Breek ik jullie alle 2.'

Die keuze is niet aan jou zak, maar geloof mij, kom maar op met die beloning. Ik breek Florian zelf wel, die vuile en vieze klootzak.
Ik ben te boos om te huilen, te boos om mij druk te maken. Ik ben boos op Florian en op die man Styles, want ook hij, het idee dat hij zo dicht bij kan komen is absurd.
Ik verzamel alle foto's en briefjes, stop ze terug in de envelop en ik hang de sleutelhanger aan mijn sleutel. Dan neem ik mijn spullen mee en trek de deur dicht en doe het op slot.
Ik zie Florian in de tuin staan, hij belt met iemand, dat is duidelijk. Welke slet zou dat zijn?
Ik loop naar mijn auto, gooi de envelop erin en start de auto. Ik zie Florian verbaasd omkijken terwijl ik achteruit rijd, hij zet het op een rennen naar mij toe. Ik steek mijn middelvinger uit het raam, "dat krijg je ervan als je andere vrouwen neukt, jij hoer!"


Dan rij ik met een mega snelheid het pad af, richting het appartement. Onderweg zet ik op mijn mobiel de beste haat nummers op die ik kan bedenken. Dan komt op de afspeellijst blank space langs, van Taylor Swift. Ik zou mijn spullen uit het appartement halen en vertrekken, maar dit brengt mij op een beter idee.
Voor ik naar het appartement ga, rij ik langs de copyshop. Daar laat ik de foto's meervoudige, ik heb er veel, heel veel. Ook koop ik doosjes met pinnetjes en plakband om ze op de muren te kunnen bevestigen, o ik zal hem eens wat laten zien.

Ik rij terug naar het appartement en begin meteen bij de ingang al met plakken, door het hele complex plak ik de foto's. De bewoners kijken mij met verbazing aan, als ze zien wat ik heb opgehangen, maar het interesseert mij helemaal niks. Als ik in het appartement kom, kijk ik naar de tijd. Ik moet toch snel doorwerken, ik weet niet hoe snel hij opzoek naar mij gaat of als hij dat niet doet, hoe snel hij hier zou kunnen zijn.
Ik pak de reiskoffers uit de kast en vul deze met al mijn spullen, ik prop alles erin. Ik verbaas mij uiteindelijk hoe weinig spullen ik hier heb, want ik heb 4 koffers met spullen en de andere 5 met kleding. Waarom we zo veel koffers hebben? Florian reist veel....
Ik prop alles in de lift en vul de auto met de koffers en keer dan terug, ik pak een schaar uit de keuken la en loop naar zijn kledingkast. Daar behandel ik elk duur pak, met veel liefde.
Ik knip, scheur en besluit zelfs een paar kledingstukken in de wc te proppen.

'Ik neem al zijn ondergoed mee. Wacht nee.... beter! Ik hang ze tussen de foto's.

Het appartement is een bende door alle kledingresten en doordat ik geen rekening heb gehouden met het feit dat ik Florian zijn spullen omstoten, terwijl ik de mijne pakte. Ik pak een stapel foto's en smijt deze door het appartement. Dan laat ik de deur wijd open staan en loop ik het complex door om de onderbroeken op te hangen. Uiteindelijk sta ik tevreden te kijken bij de uitgang, dit is perfect. Ik besluit nog een laatste rondje te doen, ik film alles en maak foto's. Internet zal hier van smullen!
Dan keer ik terug naar de auto en start ik deze weer en zet de playlist op en smijt de rest van de foto's de straat op.

'Zo iets vergaat toch goed? Zo niet, sorry mama natuur, ik beloof het goed met u te maken.'

Voor een stoplicht zinkt de woede een beetje in en bedenk mij dan waar ik heen moet. Ik kan naar mijn ouders, maar ik heb er geen zin in dat zij zich bezorgt om mij maken. Ik besluit bij het 2e stoplicht af te slaan en rij richting Liz, ik heb nog niks gehoord na dat ze haar date heeft gehad. De kans is aanwezig dat ze niet thuis is, maar ik waag het er op.
Ik draai de volume knop harder en begin mee te zingen, "There's no time for tears, I'm just sitting here planning my revenge."

'En te vrede Styles? Ik ben namelijk behoorlijk trots op mijzelf...'

Ik parkeer in de straat van Liz en bel aan, als ze na 1 keer niet open doet houd ik mijn vinger op de bel, tot ik luid gevloek hoor. "What the Fu.... o hey Boo, wat doe jij hier?" Ik wil langs haar naar binnen stappen, maar ze houdt mij tegen. "Slecht moment, mijn date is hier opnieuw en nu binnen." Met grote ogen kijk ik haar aan, "hier? Was het zo'n succes?" Ze grijnst en knikt, "het werd net weer spannend. Dus is het echt nodig dat je hier nu komt?" Ik schud mijn hoofd, "ik wacht wel. Ik kom later wel terug." Als ik mij wil omdraaien pakt ze mijn arm, "stop eens. Waarom zie je er zo verhit uit?"
Ik zuig even mijn lip naar binnen, moet ik hier nu antwoord op geven?
"Ik wil je date niet verpesten lieverd, mijn problemen komen wel." Maar ze slaat haar armen over elkaar heen en kijkt mij doordringend aan, "zeg op."
Ik sla een zucht en benoem dan nu voor het eerst echt de situatie, "Florian heeft mij bedrogen en ik ben bij hem weg gegaan." Haar mond zakt open en ze kijkt mij met vol ongeloof aan, "oke, waarom huil je niet?" Ik haal mijn schouders op, "geen tijd voor, te kwaad. Ik wil namelijk alleen maar eten, drinken, vloeken en woedend zijn." Liz knikt en ze loopt terug het huis in, ik hoor haar roepen, "time to Go!" Binnen een paar minuten zie ik een man verschijnen, ik kijk van hem naar Liz. Ik stap opzij zodat de oudere man kan passeren, hij is gekleed in een pak en door zijn donkere haren komen grijze strepen door. Zijn ogen zijn helder blauw en als hij glimlacht naar Liz, verschijnen er kraaienpootjes rond zijn ogen.

We kijken hoe hij zijn auto in stapt en vervolgens de straat uit rijd.
"Daddy style, serieus Liz?" Giechelend trekt Liz mij naar binnen, "ik ben erachter dat een man, beter is dan een jongen. Maar goed, wat is het plan?"

"Ik wil naar de foutste club waar ik van Florian nooit heen mocht en ik wil zo dronken worden dat ik hem niet kan herinneren." Vrolijk klapt Liz in haar handen en ze huppelt door het appartement, "o heerlijk. Geweldig plan, dat gaan we doen."

Reacties (2)

 • Elix

  Eloise! Ik ben zo trots op haar! Eindelijk! En die actie in zijn appartement, omg.
  Dat heb je te danken aan Styles, honey.

  1 jaar geleden
 • LeLouisx3

  Oooh wat heerlijk! Bitch mode is on!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen