Bill POV.

"Maar Bill, er is een plekje voor jou bij mij," zegt mijn moeder.

"Mam, dat weet ik, maar ik ben volwassen en hier kan ik zelfstandig zijn en ben ik niet alleen," zeg ik, want ik moet er eigenlijk niet aan denken om ooit in mijn eentje te moeten wonen.

"Maar Bill, ze kunnen je er ook zomaar ineens uitzetten he," zegt mijn moeder.

"Dat doet Tom niet mam. Dan had hij dat allang gedaan," zeg ik.

"Dus ik kan je echt niet overtuigen?" Vraagt mijn moeder.

"Dat gaat jou zeker niet lukken," laat ik haar dan weten.

"Ook niet als ik zeg dat je veel last van die kinderen gaat hebben," zegt mijn moeder.

"Mam, ik geef om die kinderen," zeg ik, want geven om de kinderen die zogenaamd van je beste vriend zijn zou niet raar zijn, toch?

"Dan breng ik het anders. Als je, je teveel hecht aan de kinderen van Tom, hoe wil je hier dan überhaupt ooit wegwillen?" Vraagt mijn moeder.

"Dat zijn mijn zaken mam. Het komt goed. Ik weet dat ik hier op een dag weg moet," zeg ik zachtjes en mijn moeder knikt even waarna ze gelukkig vertrekt en ik loop snel de kinderkamer in.

"Heb je het overleefd?" Vraagt Tom.

"Ternauwernood," zeg ik met een zucht. "Sorry dat mijn moeder nu anders over jou denkt," zeg ik zachtjes.

"Ach, het maakt niet uit. Ik ben seksueel actief, dus ze zou sowieso al zo over mij moeten denken, in haar ogen," zegt Tom en ik knik even waarna ik naar mijn zoons kijk. Hopelijk gaan ze mij nooit kwalijk nemen dat ik niet de vader kan zijn die ik eigenlijk zou moeten zijn, maar het is goed dat ze Tom hebben, ook al hoop ik wel dat Leonie buiten beeld gaan zijn tegen de tijd dat de kinderen echt dingen kunnen gaan beseffen, want ondanks dat ik Leonie ontloop heb ik wel door gehad dat ze alleen maar negatief over de kinderen kan praten, of toch bijna alleen maar negatief.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit moeder is best heftig met alles
    Het komt goed

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen