Bill POV.

Het is inmiddels de tweede week dat Tom weg is, maar dat betekent wel dat hij ook bijna weer terug gaat zijn. "Papaaaaaaaaaa!" Huilt Jildou en ik loop naar haar terug.

"Rustig meisje, het is okay," zeg ik en ik wieg haar wat ik mijn armen terwijl de tranen over haar wangetjes blijven rollen. "Papa Tom komt bijna weer terug," zeg ik en ik geef haar een kusje waarna ik naar Michiel kijk, die gelukkig wel rustig speelt. Het is fijn dat hij steeds meer dingen kan begrijpen waardoor het hem beter kan worden uitgelegd. Dat helpt behoorlijk, in tegenstelling met hoe het in het verleden weleens is gegaan. "Lieverd, wil jij je zusje opvrolijken?" Vraag ik aan Michiel en ik zet Jildou naast hem neer.

"Wat kan ik doen papi?" Vraagt Michiel en ik lach even.

"Misschien jouw gekke stemmetjes opzetten," stel ik voor en Michiel knik gelijk waarna hij z'n dino's erbij pakt.

"Ik eet je op!" Roept hij met één van z'n stemmetjes en hij laat z'n dino voorzichtig op Jildou afkomen waardoor Jildou inmiddels weer stil is en ze kijk nieuwsgierig naar de dino waarna ze begint te lachen, wat voor Michiel het teken is om door te gaan. Het is uitermate handig om een zoon te hebben die je dochter aan het lachen kan maken. Ik kan het ook wel proberen, maar Jildou vindt mij gewoon niet zo grappig op een één of andere manier.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha dat kan Bill
    Je bent goede papa

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen