Bill POV.

Vandaag is het zaterdag en ik heb toch besloten dat Stefano hier wel mag komen. Hij wilt dat graag en ik weet nu al een tijdje van z'n bestaan, dus ik denk dat het moment rijp is. Ik pak Tom z'n hand vast en kijk hem even aan. "Ik hoop dat het goed gaat komen," zeg ik zachtjes.

"Ik heb het Elene verteld en een negatieve reactie kwam er niet," zegt Tom.

"En je bent zeker dat, dat niet alsnog kan komen?" Vraag ik.

"Natuurlijk schat. Elene was kwaad en is misschien ergens ook nog wel kwaad, maar dat kwam door het feit dat ze niet meer de oudste bleek, maar ze heeft nooit iets persoonlijk tegen Stefano gehad," zegt Tom en ik knik even waarna de bel gaat en ik loop naar de deur.

"Hey jongen, ben je hier helemaal alleen heen gekomen?" Vraag ik verbaasd.

"Papa, ik ben bijna elf," zegt Stefano en ik knik even. Soms vergeet ik dat wel eens en dan vergelijk ik hem teveel met de andere kinderen die ik zeker nog niet alleen zou laten gaan.

"Kom maar binnen. Ik hoorde van papa Jerry dat je nieuwsgierig bent naar hoe ik woon," zeg ik en Stefano knikt.

"Dat wou ik al vanaf het begin weten. De eerste indruk is goed. Ik mag ook wel eens komen logeren, toch?" Vraagt Stefano.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik, ook al ben ik benieuwd of hij dat nog steeds zou willen als hij zou weten dat de baby's s'nachts soms nogal eens veel willen huilen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha is niet zo stil als bij je eigen huis
    Maar het is wel een schat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen