Tom POV.

Wanneer we met een etentje vieren dat we net wereldkampioen zijn geworden, gezamenlijk met de gezinnen van onze medespelers, kijk ik even naar Bill. Bill, die z'n eten nog niet heeft aangeraakt. "Ik heb niet zoveel trek," zegt hij zachtjes waarna hij wegloopt.

"Even mijn beste vriend weer terughalen," zeg ik waarna ik opsta en achter Bill aanloop. "Kom even zitten," zeg ik, wanneer ik Bill heb bijgehaald en ik neem hem mee naar een rustig plekje, waar we ons neerzetten.

"Wij moeten hier alleen zijn terwijl we hier ook zouden horen zijn met Meike en gewoon een koppel zouden moeten kunnen vormen," zegt Bill zachtjes en ik knik even. Ik snap helemaal dat Bill daar verdrietig over is.

"Ik snap je Bill, eerlijk waar, maar, het gaat gewoon niet. De komende twee weken is het, op komende zaterdag na, alleen jij, ik en Meike," zeg ik en Bill knikt langzaam. Het is dat we daarna langzaam weer onze conditie op pijl moeten brengen en nog een week daarna de training bij Ajax alweer wordt opgepakt. "Kom je weer mee naar de tafel?" Vraag ik en Bill knikt langzaam waarna we samen terugkomen en ons neerzetten aan de tafel.

"Sorry hoor," zegt Bill tegen iedereen waarna hij begint te eten en ik ben blij dat hij nu toch wat naar binnen krijgt waarna ik ook weer doorga met mijn eten. Ik hoop echt dat er een tijd komt dat het voor Bill en mij veilig is om de waarheid te vertellen, maar die verandering moet dan wel snel komen willen wij daar echt nog wat aan hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dit word. Of wat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen