Foto bij Disneyland

Zayn and Ciara pov

Zayn Javadd Malik


Als ik naar de kamer van Louis en Lynn loop zie ik dat die nog op slot zit, ik maak mij toch wel wat zorgen, het zit mij toch nog niet lekker van haar heup. De blauwe plek is er niet minder op geworden en haar pijn is alleen weg met sterke pijnstilling die bijna op is. Genoeg Zayn, ze had beloofd dat ze naar de huisarts ging als ze weer terug was, we moeten haar die kans en ruimte geven. Misschien is het ook gewoon beter om even een hotel voor alleen ons vrienden groepje te hebben, dan kan ze wat tot rust komen. Ik schud de nare gedachtes even van mij af en klop aan bij hun deur. 'Eventjes wachten ik kom eraan" klinkt de stem van Louis ik wacht geduldig, en na 3 minuten opent hij de hotelkamer deur. "Via de groepchat kreeg ik door dat we over een halfuurtje bij het park moesten zijn. Hoe gaat het hier?" Vraag ik hem 'ja we zijn bijna klaar. Zien je zo in de lobby." Ik knik en geef hem nog een man hug en zwaai dan naar Lynn die met een warme glimlach terug zwaait. Ik ben blij dat ze al weer wat beter in haar vel zit, nu maar hopen dat ze niet al te veel lastig gevallen word. Ik loop dan ook weer terug naar mijn hotel kamer waar mijn meisje glimlachend op mij staat te wachten. Ik grijns breed en duw haar nog even speels tegen de muur, mijn mond op de hare geplakt genieten we nog even, kleine smak geluidjes vullen de ruimte. Mijn handen onderzoeken haar prachtige figuur "Oh wat houd ik van je Ciara." Mompel ik tegen haar lippen aan 'Ik ook van jou-" "Sshhh" sus ik haar en begin haar weer te zoenen, met mijn tong proef ik haar lippen als ik daar zachtjes tegen aan druk.

Nog even staan we dicht tegen elkaar aan, voor dat we naar beneden moeten. Morgen is het de allerlaatste dag in Frankrijk, dan hebben we een dagje voor ons zelf. Nog even streel ik Ciara voordat ik haar mee naar de lobby neem.

Ciara Solaria


Gapend maar wel enthousiast zet ik mij samen met Zayn in de auto. Gelukkig hebben we een hotel wat maar een halfuurtje van het park vandaan is, ik laat mijn hoofd op Zayn's schouder rusten. Na een korte rit komen we dan eindelijk aan bij het park. "Zullen we gewoon een beetje afzonderen van de groep? Ik heb echt geen zin in ze, ze bezorgen mij vrij veel stress." Mompelt Lynn zachtjes. "Natuurlijk schat" zeg ik, als ik haar nog een knuffel geef. Onze knuffel word een groepshug als iedereen even hun armen om ons heen slaat. Een voor een laten we elkaar los, Louis pakt de hand van Lynn vast en mijn bemoedigde glimlach wordt beantwoord door een warme glimlach van Lynn's kant. We lopen het park binnen en wachten niet op de rest van de leerlingen die boeien ons even niet op dit moment. Harry haalt de kaart van het park, let the fun begin. Ik geef Zayn nog een kusje en samen met hem en ons hechte vrienden groepje lopen we met Harry mee naar de eerste attractie, met z'n 10en wachten we geduldig in de rij. Na nog meerdere attracties bezocht te hebben is het alweer lunch tijd en iedereen heeft zich samen gevoegd om effe wat te pakken bij een restaurantje. Iedereen is gezellig aan het babbelen, we schateren van het lachen.

Na het lunchen gaan we weer naar het park. Hele dag gaat het goed, tot nu. Emmily heeft ons gevonden, heeft Lynn tegen een houten paal geduwd terwijl we rustig in de rij stonden en zij het nodig voor te dringen. "Vind je dit normaal? Ze bloed nu door jou!" Zeg ik boos, Zayn Harry en Louis komen verbaast naar ons toe lopen Lynn heeft een snede in dicht bij haar oog. "Dit, moet gehecht worden. We zijn nog niet klaar met jou Emmily!" Zegt Harry kwaad, Zayn en Louis zijn nog flinke ruzie aan het maken met Emmily alleen maar goed ze moet even goed op haar plek gezet worden, Lynn word ondersteund door Harry om mee te gaan naar het eerst volgende EHBO huisje. Eenmaal daar aangekomen en geprobeerd in een beetje gebrekkig Frans uit te leggen wat er gebeurd moest worden, worden we al snel geholpen als ze de snede ziet. "Excuse me, we do not have the right equipment for this, her wound is too deep for us to help her." Zegt de ehbo dame met een sterk frans accent, het was nog maar net te verstaan daardoor. Ik neem plaats na Lynn ze is bij maar ziet wat witjes in haar gezicht. "Het gaat goed komen mop" zeg ik haar en ook komt Harry er bij staan. "Waarom duurt het zo lang?" Vraagt hij, "ze hadden niet de juiste spullen om haar te helpen. " We krijgen nog een watje mee om het bloed te stoppen. "Blijf jij bij haar? Ik ga Louis en Zayn halen." Harry knikt, ik steek een duim op en ik loop meteen het hokje uit. Je zou toch denken dat ze bij zo'n ehbo huisje wel iets hebben om te hechten, maar ze zei dat ze al veel ongelukken voor ons hadden waarbij ze het nodig hadden en nog niet de tijd hebben gehad om het bij te vullen toch vind ik dit niet professioneel je moet gewoon je spullen goed op voorraad hebben en anders op tijd zorgen dat je nieuwe heb.

Ik loop terug naar de plek waar ik ze voor het laatst gezien heb, Louis gaat bijna door het lint. Hij is echt helemaal klaar met Emmily, wat ik ook echt wel begrijp ze is gewoon een bitch. "Haar niet gezien?! HA laat me niet lachen! Ben je blind ofzo? Jullie stonden achter hun! Ik ben echt helemaal klaar met jou Emmily! Ik ben je echt spuugzat bitch!" Hij grijpt haar bij haar kraag en duwt haar hard op de grond. "Ehm... Louis, Zayn... kunnen jullie meekomen?" Zeg ik voorzichtig. Zayn komt gelijk naar mij toe, "wat is er babe?" Zegt hij "ze kunnen Lynn niet helpen bij dat hokje. Blijkbaar waren er al veel voor haar die ook gehecht moesten worden, en nu zijn de juiste spullen op." "Dus we moeten met haar naar het ziekenhuis?" Zachtjes knik ik. "Louis buddy, ze kunnen Lynn niet helpen bij dat hokje. We moeten dus met haar naar het ziekenhuis want het moet duidelijk gehecht worden." Zegt Zayn. "Je heb mazzel Emmily, de volgende keer maak ik je af!" Hij geeft Emmily nog een harde stomp en snel lopen ze beide met mij mee terug naar Lynn en Harry. Louis neemt haar gelijk in de armen "mag ik is kijken schatje?" Lynn laat Louis ernaar kijken. "Wat bezield haar dan ook gewoon. Heb je veel pijn?" Zegt Louis bezorgd Lynn knikt alleen maar "kunnen we na dat ziekenhuis gelijk naar het hotel? Ik voel mij niet zo lekker..." Zegt Lynn zachtjes "natuurlijk babe." Louis helpt haar omhoog, ze ziet er ook behoorlijk witjes uit, wat ik ook wel kan begrijpen, ze heeft een behoorlijke klap op haar hoofd gehad. Als Liam Niall en de andere vrolijk terug komen van een attractie schrikken ze als ze Lynn aantreffen "Wat is er met jou gebeurt?" Vraagt Niall dan ook. "Emmily vond het nodig om voor te piepen en duwde ons best wel hard aan de kant, waardoor Lynn haar evenwicht verloor en hard met haar hoofd tegen de punt van een houten paal is gekomen." "We komen net van het EHBOhokje af maar ze konden ons niet helpen omdat ze al mensen voor haar hebben gehad die gehecht moesten worden."

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Pfff arm kind! Het mag dan wel even gaan ophouden voor haar.

  1 maand geleden
  • LynnieTomlinson

   Ja ts erg he mja nog even en dan is ze van die Emmily af

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen