Tom POV.

Na de pauze van een paar weken is het nu weer tijd om onze training te hervatten. We zijn in die weken gewoon thuis geweest met Meike, ondanks dat de meeste voetballers toch de zon hebben opgezocht hebben wij ervoor gekozen dat niet te doen. Voor ons is het nu eenmaal veiliger om voornamelijk in de tuin door te brengen in plaats van op openbare plekken.

"Hopelijk vindt Meike het niet te erg dat ze nu weer zonder ons moet," zegt Bill.

"Ik denk dat, dat wel meevalt," zeg ik en Bill knikt en ik leg mijn arm om hem heen, ook al doe ik dat wel op de vriendschappelijke manier omdat iedereen ons kan zien.

"Ik hoop het," zegt Bill.

"Bill, lach nu toch eens. De afgelopen twee weken thuis deed je dat heel vaak en nu ineens niet meer," zeg ik. "En ik weet dat je van voetbal houdt," zeg ik.

"Dat doe ik ook. Ik heb die twee weken met Meike misschien wat teveel genoten," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Ik vond het ook fijn," zeg ik waarna we de kleedkamer in lopen, wetende dat we vanaf nu de komende uren niet meer over Meike of onze relatie mogen spreken.Wanneer we ons hebben omgekleed lopen we het veld op waar de meeste van onze ploeggenoten al staan en we krijgen verschillende felicitaties vanwege onze wereldtitel, ook al hebben de meeste ons ook al een berichtje gestuurd, ze vinden het denk ik toch zo netjes om het ook in het echt te doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi wel leuk welkom !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen