Bill POV.

"Hey, Tom, ben je okay?" Vraag ik terwijl ik hem in mijn armen houd en ik schrik wanneer hij ineens begint te huilen. "Tomi?" Vraag ik bezorgd.

"S.Sorry, ik kan niet langer doen alsof ik er nu wel mee kan leven," snikt Tom en ik bijt in mijn lip terwijl ik liefdevol over z'n rug speel.

"Dat snap ik Tom. Ik weet dat het lastig is om je altijd te moeten afvragen wat voor een meisje Connie is," zeg ik zachtjes terwijl Tom blijft huilen.

"Schat, als ik iets kon doen zou ik dat doen he, dat weet je," zeg ik zachtjes.

"Dat weet ik," zegt Tom en ik geef een kusje op z'n wang waarna ik z'n tranen liefdevol wegveeg.

"Weet je wat, waarom vragen we niet of Emmanuel en Solange binnenkort eens op Gerdine passen, dan kunnen jij en ik samen iets ondernemen," zeg ik, ook al moeten we ook nog een opstel voor school afronden, maar dat komt daarna wel. "Vindt je dat een goed idee?" Vraag ik en ik zie Tom langzaam knikken waarna er weer een traan zijn oog verlaat.

"Oh, schatje," zeg ik en ik veeg ook deze traan weer weg en kus z'n wang. Het is duidelijk beter als Myrthe niet meer langskomt, want haar zien lijkt de pijn toch telkens weer te vergroten bij Tom en dat kunnen we beter voorkomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Tom
    Dit zat er een keer aan te komen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen