Bill POV.

De volgende ochtend ga ik op zoek naar scholen voor Michiel en Tom komt naast mij zitten. "Ik heb vijf basisscholen die mij voor Michiel het logischt lijken zodat hij op latere leeftijd ook makkelijk zelf naar school kan," zeg ik en Tom knikt.

"Dan weet je welke scholen je moet contacteren," zegt Tom en ik knik waarna ik naar die vijf scholen begin te bellen, maar geen van de scholen accepteert het als Michiel tussendoor soms een paar maanden weg is, ondanks dat hij dan wel gewoon lessen doet.

"Waarom accepteren die scholen het nu niet? Straks moet ik echt elke keer maanden zonder Michiel," zeg ik zachtjes.

"Ja, ik snap dat het lastig is. In het ergste geval moeten we telkens op andere momenten touren zodat er altijd iemand hier thuis bij de kinderen is en ze niet telkens maanden bij een oppas zitten," zegt Tom en ik zucht even.

"Ik dacht dat ik het goed had doordacht. Dat ik Michiel met gemak mee zou nemen, maar ja, toen was school voor mijn gevoel nog ver weg en nu dat dichterbij komt besef ik dat het haast niet kan werken. Niet hier althans," zeg ik.

"Ik weet een paar scholen in Amerika die het wel accepteren, maar dat zijn van die dure scholen waar rijke kinderen heengaan en ik weet ook dat je niet in Amerika wilt gaan wonen," zegt Tom en ik knik even. Ik weet het ook allemaal even niet meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je hebt nog even tijd Bill
    Zoek even door nog.

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen