Bill POV.

"Tomi, ik weet het niet," zeg ik met een zucht en Tom lacht even.

"Het komt goed. We hebben straks ook nog cadeaus voor hun verjaardag nodig, ook al kunnen we die niet vandaag gelijk kopen. Dat is voor volgend jaar, maar toch," zegt Tom en ik knik even, waarna Tom ons budget even uittelt, waarna hij kijkt hoeveel alles kost en hij is duidelijk aan het rekenen. "Kijk, als we dit, dit, dit en dat wegdoen, dan komen we precies op het bedrag dat we kunnen uitgeven," zegt Tom.

"Dat is nog steeds best veel," zeg ik en Tom glimlacht.

"Mijn moeder is gul geweest," zegt Tom lachend en ik lach ook even waarna we het afrekenen en ook gelijk laten inpakken. "Ik draag de tassen wel," zegt Tom.

"Ik kan er ook wel eentje dragen," zeg ik en Tom knikt even waarna we naar huis vertrekken en daar alle cadeaus verstoppen zodat de meiden ze nog niet kunnen vinden. "Was het nu al maar kerst," zeg ik met een zucht.

"Nog een paar weken schat en dan zitten we met z'n allen rond de kerstboom cadeaus uit te pakken," zegt Tom en ik knik even. Ook al vrees ik dat die paar weken langer gaan duren dan dat hetzelfde aantal weken normaal duurt. "Kom, laten we met de meiden gaan spelen," zegt Tom en ik knik even. De meiden vinden het altijd geweldig als wij ook met ze spelen en dat doen we dan ook graag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Komt goed Bill alles voor de meiden

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen