Bill POV.

"Tomi, gaat het wel?" Vraag ik en ik zet mij naast Tom op de bank en hij kijkt mij even aan en ik zie dat hij er moe uitziet.

"Ik weet niet, mijn buik doet pijn, ik ben misselijk en ben echt vreselijk moe," zegt Tom en ik knik even. "Ik ga die pil nu wel slikken," zegt Tom waarna ik het doosje eerst uit z'n handen pak om de bijsluiter te lezen. "Waarom lees je die?" Vraagt Tom.

"Even iets checken, voordat je de pil inneemt," zeg ik en Tom knikt even en wanneer ik zie dat deze pil bij een zwangerschap niet veilig is leg ik hem op de tafel.

"Bill, wat is er?" Vraagt Tom.

"Ik wil ga iets halen, neem die pil nog niet, ja?" Zeg ik en Tom knikt even verward waarna ik vertrek.Ik koop dan een zwangerschapstest en voor de zekerheid ook vast pillen die hij wel veilig kan slikken tijdens een zwangerschap, mocht dat de reden zijn van Tom z'n misselijkheid en alles.

Ik vertrek dan weer naar huis en open de deur waarna ik naar Tom toeloop. "Doe deze," zeg ik.

"E.e.en zwangerschapstest?" Vraagt Tom met grote ogen.

"Gewoon voor de zekerheid," zeg ik, want dan kunnen we het beter nu weten dan later wanneer hij al regelmatig medicijnen heeft gebruikt die schadelijk kunnen zijn tijdens een zwangerschap.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill!
    Die denkt er wel aan

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen