Bill POV.

Het is nu een paar dagen terug dat Anis is vrijgekomen, maar het is toch echt tijd om boodschappen te doen. "Schat, je kan het ook één van onze ouders vragen he. Als je bang bent Anis tegen te komen," zegt Tom.

"Nee, ik kan niet binnen blijven uit angst hem tegen te komen," zeg ik en Tom knikt waarna ik hem een zoen geef. "Ik zie je zo wel weer," zeg ik en Tom knikt waarna ik de deur uitloop.In de supermarkt koop ik de dingen die ik nodig heb, waaronder het meeste waarschijnlijk wordt uitgegeven aan dingen voor mijn kleintje en die van Timothy.

Ik loop richting de kassa, wanneer ik ineens Anis z'n hoofd zie en ik vlucht de winkel weer in om mij daar te verstoppen terwijl mijn ademhaling versnelt. "Meneer, gaat het?" Vraagt een oud vrouwtje bezorgd.

"Het komt oged," zeg ik, terwijl mijn ademhaling steeds zwaarder wordt. Ik had totaal niet verwacht dat mijn lichaam met zo'n reactie zou komen bij het zien van Anis.

"Meneer, u moet rustig proberen te ademen," zegt de vrouw terwijl ik zwarte vlekken voor mijn ogen begin te zien, waardoor ik alleen maar meer in paniek raak.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Paniek aanval!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen