Foto bij 7

Oké, we hebben gegeten en Liz heeft alles verteld over Walter of ook wel... Daddy. Hij is 38 en gescheiden, gelukkig voor Liz geen kinderen. Ze heeft daar namelijk echt helemaal niks mee. Verder heeft Daddy een eigen architecten bedrijf en heeft het zeer goed voor elkaar, in zijn vrije tijd doet hij aan tennis en reizen. Hij is in elk oppervlakte verschrikkelijk slecht idee voor Liz, hij is alles wat ze wil, dat betekend dat hij haar zo makkelijk kan breken.
Maar goed, dit mag de pret niet bederven. Want ik kwam net met het geniale idee hem mee te vragen naar de club, waar Liz gretig ja op zei. Dus nu hangt ze met Daddy aan de telefoon en is hem aan het overhalen met ons mee te gaan. Ik peuter wat aan mijn nagels terwijl ik het gesprek volg.
Liz is goed in het overhalen, dus ik hoor al aan haar dat ze hem zo ver gekregen heeft. "Oké, jij haalt ons over een uur op? Top, thanks Walter."
Grijnzend draait Liz zich om en kijkt mij triomfelijk aan, "told you! Hij gaat mee en haalt ons op, hij vertelde dat er in club 666 een pride party is. Dus daar neemt hij ons mee naar toe en wij moeten nu snel een outfit samenstellen."

Dat laatste neemt meer tijd in beslag dan dat wij zouden willen, maar het is ontzettend lastig om jezelf te moeten verkleden. Uiteindelijk ligt er voor mij een Disco jumpsuit van een eerder feestje en neemt Liz genoegen met een versleten skinny jeans met daaronder een panty in alle kleuren. Ze heeft een zelf geverfde top die daarbij aan kan, wat vloekt, maar toch een leuk effect heeft.
Nadat we ons verkleed hebben, smeer ik een beetje lippenstift en mascara op en ben ik klaar met mijn make up. Nu mijn haren nog, dat is wat gaan pluizen. Dus ik stijl het met veel zorg, terwijl Liz juist krullen in haar haren maakt. We zijn net klaar en ik knoop mijn witte vans vast en kijk hoe Liz van de bank afspring vol enthousiasme. Aan deze rwee is amper te zien dat het pas hun tweede date is, wat ik als iets heel positiefs beschouw.

De bedrukking van de warmte slaat meteen om mij heen als ik achter Liz aan de club inloop.
Florian had een hekel aan clubs, alleen luxe feesten konden er mee door. Dus omdat hij het niet leuk vond, ging ik nooit meer. Maar Daddy heeft de meest perfecte en foute plek uitgekozen die er maar is, club 666. Het duivels nummer, waarop de club ook naar uit ziet. Alles is donker, maar de lichten geven de plek een oranje rode gloed, net of je die hel in stapt.

'Qua warmte lijkt het redelijk goed te kloppen zeg.'

Maar als ik ben bij gekomen van de warmte en even ongemakkelijk in de ruimte sta te kijken, naar de mannen en vrouwen op de plateaus die aan het dansen zijn, zeer seksueel, trekt Liz mij uit mijn gedachtes.
"Hier komen, Walter is shotjes halen en wij gaan een tafel zoeken." We lopen tussen de mensen heen, die allemaal stuk voor stuk verkleed zijn. Het verbaasd mij alleen hoe, want zoals ik het zie zijn Liz en ik hier verkleed als nonnen. Sommige hebben amper kleding aan en is het voornamelijk make up en schmink.
"Niet zo staren jij," Liz trekt mij opnieuw uit mijn gedachtes. Een slechte eigenschap, ik kan ongegeneerd staren naar iemand of iets.
"Dit lijkt mij een goede tafel, kom maar op met de drank." Liz maakt een paar danspasjes en ik bekijk haar glimlachend, ik zelf kom pas los nadat ik 3 shotjes op heb, te bescheiden of zo iets.
Gelukkig komt Walter terug met een heel blad vol, waar ik toch vol verbazing naar kijk. "Wil je ons dood hebben?" Grijnzend kijkt hij naar mij, terwijl hij het blad neer zet.
"Ik had begrepen dat wij jouw moesten afleiden van de meest verschrikkelijkste vriend ooit, zoals Liz zei." Even kijk ik opzij, naar Liz die de shotjes uitdeelt. "Ik ben nog niet klaar om hier over te praten, geef je dat blad maar." We klinken de shotglaasjes en ik gooi de drank naar binnen, het is zoet en het brand. Ik knijp even mijn ogen dicht en geef een klein gilletje, "whooow, oké."
"Ze is nog nog niet toe aan wallowing, dus laat het gaan, we willen niet dat ze hier instort of wel?" Liz kijkt waarschuwend naar Walter, omdat hij er verder op in wilde gaan, die kijkt of Liz uit een andere wereld komt. "Sorry wat?"
Ik onderbreek de twee, als hij niet weet wat dat is, komt hij daar later wel achter.
"Ronde twee," ik duw de glaasjes in hun richting en opnieuw klinken we en herhalen we het proces. Zoete smaak, brandende keel, rilling, ogen dicht knijpen en wow. Best feeling ever!
Ik gooi nog 3 schotjes achterover, mij niks aantrekkend van de toch iets bezorgde blik van Liz. "Klaar om te dansen?" Lachend trek ik Liz mee, terwijl Walter hoofdschuddend volgt.
We mengen ons opnieuw in de drukte, mijn lichaam raakt vele andere aan voor ik wat ruimte heb. "Wat een kut muziek," ik moet schreeuwen om boven de muziek uit te komen, want het staat mega hard. Het is een mix van house en hardcore, ik heb geen idee hoe ik hier op zou moeten dansen. Maar aan Walter te zien heeft hij dat ook niet en is Liz de enige met ritme hier, dus Walter en ik besluiten samen los te gaan.


Ik schud mijn hoofd en juich en gooi mijn handen in de lucht, terwijl ik met mijn voeten snel heen en weer stamp. Lachend volgt Walter mijn voorbeeld en dan draait hij een rondje en begint gekke danspasjes te maken die ik met veel plezier na doe. "Ik dacht dat iemand van 40 wel kon dansen," plagend duw ik tegen zijn borst. "Dat zou je denken, maar helaas. Ik ben verschrikkelijk, ritme van niks." "I like it!" roep ik terug.
Nadat we nog 2 rondjes met shotjes hebben gedaan voel ik het eindelijk echt goed in kicken, dit wilde ik. Ik merk dat als ik te snel beweeg, de wereld nog eens dubbel zo snel gaat. Maar ik geniet volop van het zweverige gevoel in mijn lichaam, waar ik heerlijk op ga. Walter en Liz zijn schaamteloos aan het dansen, waar ik vol verbazing naar kijk. Blijkbaar kennen zij ook geen schaamte meer.. op één of andere rare manier moet ik hier keihard om lachen.

'Neee ik moet plassen, waarom nu?'

Ik loop een beetje onstabiel richting de twee seksbeesten op de dansvloer en schreeuw dat ik even weg ben, Liz knikt en stort zich dan weer op Walter. Het is maar beter dat ik ze niet kwijt raak, want mijn telefoon licht ergens in mijn auto denk ik. Ik heb deze expres achter gelaten, omdat ik absoluut niets van Florian wil horen. Ik ga opzoek naar de toiletten, wat nog lastiger is dan ik had voorzien. Maar uiteindelijk weet ik ze te vinden en een vriendelijke dame helpt mij er naar toe. "Dankjewel, nogmaals." Ze knikt en loopt weg, terwijl ik mij mopperend in een hokje stop. Waarom dacht ik dat een jumpsuit een goed idee was? Dat is zo stom!
Toch is het mij gelukt om te plassen en het pak weer aan te doen. Maar als ik mij bedenk dat ik terug moet naar de twee geile beren op de dans vloer besluit ik eerst de club verder te bekijken. Op de weg richting de wc's zag ik meerdere ruimtes, wat meer op lounge plekken of kamers leken. Ik kan niet wachten om even op een normale stoel te zitten, want als je denkt dat ik op de wc bril gezeten heb...

Ik loop voorzichtig verder en ben super blij mijn mijn platte schoenen op het moment, want zonder was dit een grotere uitdaging geweest. Maar aan het einde van het standaard deel van de club, bevinden zich inderdaad andere ruimtes. Ik kijk ze voorzichtig allemaal in, maar de ene ruimte is nog afschuwelijker dan de andere. Ik denk dat namelijk hier achter de echte 666 kamers bevinden, prostituees vrouwelijk en mannelijk buigen zich over hun prooi en zuigen zich eraan vast. Nog nooit heb ik zo iets gezien en ik vlucht 1 van de kamers in als ik een hand op mijn schouder voel en een jonge man mij lieflijk aankijkt, "kan ik je helpen darling?" "Nee, nee dank je. Ik keek alleen wat rond, sorry." Ik strompel onhandig naar achteren, terwijl de jongen mij lachend na kijkt.
Even het ik het gevoel dat ik eindelijk een normale kamer heb gevonden, ondanks de rode, schemerige gloed hier. Deze kamer is alleen gevuld met mannen, op de vrouwelijke prostituees na dan. Maar hier gaat het iets rustiger er aan toe, er worden wel lapdanceses gegeven en er word gezoend. Maar over het algemeen is dat netjes, ook al staat de kamer blauw van de rook.
Ik besluit mij snel weer uit de voeten te maken, want ik heb nu wel door dat er vanavond geen stoelen voor mij zijn. Maar het moment dat ik mij uit de voeten wil maken, sta ik bevroren stil en heb ik het gevoel dat er een bak ijs over mij heen gegoten word. Ik krijg het koud en wil het uitschreeuwen en het op een rennen zetten, maar toch blijf ik staan.

"Honey, je gaat toch niet zo snel weg?"

Langzaam draai ik mij om naar de stem, daar op een bank, voor hem alleen, zit Harry Styles. Ik kan er niks aan doen, maar ik staar hem vol ongeloof aan. Ik negeer het spottende gelach van de andere in de ruimte, terwijl ik naar hem staar. Harry is gekleed in een rok, zwarte kapotte sokken en precies de zelfde afgetrapte schoenen als mij. Hij ziet er niet heel helder uit, hij is ongeschoren en zijn haar zit warrige krullen. Maar ondanks dit, is hij intimiderend en zelfverzekerd, rok of geen rok. Maar niet alleen valt de rok op, deze man zou een model kunnen zijn. Zijn lichaam, hij is fit, zeker weten. Maar niet opgepompt of vol steroïden. En hij zit onder de tatoeages, dat is ook wel duidelijk. Maar door hem word ik uit mijn gepeins getrokken."Ik heb je hier nog nooit gezien, als dat geen toeval is." "Iets zegt mij dat het geen toeval is, het lijkt wel of jij altijd weet waar ik mij bevind." Ik zie de flonkeringen in zijn ogen en het plezier wat hij hiermee beleeft, hij is helemaal in zijn element. Maar als ik nog eens goed kijk, is er wel meer dan alleen flonkeringen. Als ik op de tafel naast hem kijk, schrik ik. Op de tafels liggen zakjes met groen en wit spul, met daar tussen verschillende wapens. 'Is dat überhaupt legaal?' Ik zie hoe hij naar de tafel toe buigt en een sigaret ervan af vist en deze opsteekt. Langzaam ademt hij in en houdt een tijdje de rook binnen, voor hij met een diepe zucht de rook uitblaast.

"Kom." Hij is kortaf en streng, blijkbaar is dit geen verzoek, maar een bevel. Ik schud mijn hoofd en nu pas komt er beweging in mijn lichaam en stap ik naar achter. Mijn zweverige roes lijkt minder en ik snap heel goed, dat ik hier niet hoor te zijn. Ik zie hem zijn hoofd schudden, terwijl hij nog een trek van zijn sigaret neemt.
Dan draait hij zich van de bank en leunt met zijn ellebogen op zijn gespreide benen, "dat was geen verzoek. Ik vraag en eis dingen maar 1 keer en herhaal mijzelf nooit, onthoudt dat."
Even sta ik vol verbazing naar hem te staren, alweer, maar door de alcohol duurt het ook allemaal even langer voor het binnen komt.
"Breng haar hier," de woorden hebben amper zijn lippen verlaten of er staat een man op. Mijn blik blijft op hem hangen, voor ik in een soort vechtmodes kom. Want deze klootzak ken ik maar al te goed, hij is de gene die mijn arm verminkt heeft. Hij komt dichterbij en ik voel een grote drang hem te slaan, o wat zou ik dat graag willen. Het moment dat zijn hand zich om mijn paardenstaart krult, probeer ik mij los te vechten.
"Blijf met je poten van mij af, laat mij los." Met heel veel pijn draai ik mij om, terwijl ik voel hoe er haren uit mijn hoofd worden getrokken. Maar hierdoor weet ik hem een trap in zijn kruis te verkopen, waardoor hij hard vloekt en mij met een kracht naar voren trekt en voor Harry op de grond smijt. Hierdoor val ik tegen een tafel aan en valt deze op de grond en ik voel hoe het hout in mijn arm snijd, maar mijn aandacht gaat vooral naar het pistool, die nu op mij gericht ligt op de vloer. Ik heb nog nooit een pistool in het echt gezien, laat staat van zo dichtbij en dan al helemaal niet op mij gericht.

"Fucking hell, ik zei breng haar hier, niet flikker haar op de grond of wel?" Ik krimp iets ineen als ik zie dat de hand van Harry het pistool pakt en vervolgens mij omhoog hijst, zijn handen pakken mijn bovenarmen en zet mij rechtop en bekijkt mijn arm waar helaas bloed uit druppelt. Zijn ogen worden donkerder als hij er naar kijkt,

'wees alsjeblieft niet stiekem een vampier, anders ben ik nu echt dood. Want ja, ik heb de vampire diaries gekeken, zo iets loopt nooit goed af.'

Harry laat mij los en loopt op de man af die mij net nog vast had, ik zie hoe hij reageert als hij ziet dat Harry op hem afloopt. De blik in zijn ogen veranderd, terwijl zijn ogen hem in de gaten houden en hij kijkt naar het pistool in Harry zijn hand. Hij houd zijn handen voor zich en stapt een stap achteruit, het is overduidelijk dat hij bang is voor Harry.

"Vince, Vince toch, you pissed me off." De stem van Harry is laag en dreigend, die de angst in Vince zijn ogen alleen maar groter maken. Ik knijp mijn ogen dicht als Harry uithaalt en keihard met het pistool tegen de zijkant van zijn hoofd slaat, het grote lichaam van Vince valt naar de zijkant door de klap die Harry hem geeft.
Ik doe mijn ogen pas open als ik een hand op mijn schouder voel, ik kijk tegen Harry zijn naakte borst aan. Voorzichtig hef ik mijn hoofd op en kijk ik hem aan, hij kijkt mij grijnzend aan.
"Hier," hij duwt het pistool in mijn handen en duwt mij richting Vince, die weer rechtop staat terwijl er bloed uit de zijkant van zijn hoofd druipt.
"Wa-Wat doe je?" Ik ben totaal beduusd door deze wending, mijn hoofd duizelt van alles wat er in een te korte tijd gebeurd.
"Kom op, neem je wraak. Ik zag dat je dat wilde doen, je wilt hem pijn doen voor wat hij je heeft aan gedaan. Een trap in zijn ballen maakt dat echt niet goed, doe het." Een rilling trekt langs mijn rug, ik snap niet hoe hij mij zo kan lezen. Alsof ik een open boek ben voor hem, terwijl ik dat juist niet ben, ik ben een gesloten mens.
Even kijk ik naar het pistool in mijn handen, vraagt hij mij nou echt hem dood te schieten? Ik voel hoe Harry tegen de achterkant van mij gaat staat, zich intimiderend op te stellen. "Kom op, doe het. Denk aan de pijn die hij je geven heeft, denk aan het trauma die hij je heeft gegeven."
Vince kijkt mij smekend aan en staat zacht zijn hoofd te schudden, alsof hij mij zonder woorden wil zeggen het alsjeblieft niet te doen. Langzaam richt ik het pistool op Vince, die lijkt op het punt te staat te breken.
"Hij is inderdaad de gene die dat gedaan heeft," ik hou stil en stap langzaam naar voren, voordat ik mij langzaam om draai naar Harry toe. Met veel moed en domheid richt ik het pistool op Harry, "maar jij bent de gene die de opdracht aan hem gegeven heeft. Jij bent de gene die Florian knock out sloeg en die foto's gegeven heeft aan mij, dus ik zou jouw moeten neer knallen Styles."

Het word dood stil in de ruimte, terwijl de muziek uit de club verder gaat. De meiden hier in de ruimte staan op en gaan weg, terwijl de rest van de mannen allemaal opstaan en hier en daar worden er andere wapens op mij gericht.

'Wat nu? Hou ik jullie geliefde leider onder schot? Of wat hij ook mogen wezen. Hij verdient het! PS: Dit is de alcohol die spreekt en reageert.'Maar in plaatst van dat Harry zich druk maakt om mij en het feit dat ik een pistool op hem gericht houdt, maakt hij een beweging naar zijn mannen en ik zie hoe ze meteen hun wapens laten zakken en weg stoppen.
Harry stapt dichter op mij af, terwijl ik met 2 handen nu het pistool vast pak. Maar hij duwt het wapen in zijn borst als hij nog dichter op mij af stapt en zijn handen over de mijne legt.
"Wie had ooit verwacht dat jij zo dapper zou zijn?" Ik voel hoe hij mijn vingers weg haalt van het wapen en ik laat het toe, hij pakt het van mij af en stopt het achter bij zijn rok. Zijn ogen scannen mijn gezicht en de rest van mijn lichaam, alsof hij wil weten of ik oké ben. Maar al snel richt hij zich op en heb ik het idee alsof ik mij het verbeelde.
"Vince, je hebt geluk vandaag, mate. " Dan loopt Harry naar de bank en geeft zijn pistool af en giet de inhoud van een glas wat op een tafeltje staat naar binnen. Alsof er niks gebeurd is pakt hij opnieuw een sigaret en steekt deze aan. Hij draait zich om, inhaleert een diepe teug rook naar binnen en loopt op Vince af. Hij is net zo lang als Vice, ze staat op ooghoogte als hij de rook in Vince zijn gezicht blaast. Dan grijpt Harry hem in zijn nek en duwt de sigaret uit in de wond op de zijkant van zijn hoofd. Vince geeft een kleine kreun, maar weet zich in te houden. "Doe de volgende keer wat ik zeg, beheers je, for god sake."

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Leuk stukkie, snel verder xx

  3 weken geleden
  • bels

   Whahaha 🤣🤣

   3 weken geleden
 • LeLouisx3

  Ohlala Eloise is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. I like her!
  Wees maar op je hoede, Styles.

  Wat een powerkoppel zouden die twee zijn? Veel krachtiger dan Liz en haar sugardaddy. Walter is suspicious, is hij een spion?

  Is Harry the devil himself ?

  3 weken geleden
 • AmorAmor

  Dit is ziek spannend!

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen