Foto bij Part 64 || Does he know

Waking up
Beside you, I'm my loaded gun
I can't contain this anymore
I'm all yours, I've got no contro
|No Control - One Direction|

Met veel lawaai en gestommel sprinten we naar de bus. Het is verschrikkelijk hard aan het regenen en we willen zo snel mogelijk de afstand tussen het hotel en de tourbus overbruggen zonder kletsnat geregend te zijn. Louis neemt snel mijn cameratas over en geeft me lachend een tik op mijn billen als ik de trapjes van de bus opren. Een crew-lid laadt onze bagage in achteraan de bus. Opgelucht halen we adem wanneer we kunnen schuilen in de bus.
'Fifa, upstairs?' stelt Zayn voor terwijl hij naar boven wijst.
'Yess, let's kill the time by playing some games!!' klinkt Niall enthousiast. Hij gooit zijn tas en gitaar op zijn bed en stormt de trap op, Zayn neemt zijn tas mee naar boven en vliegt ook de trap op. Liam loopt ze rustig achterna.
'And they'll start fighting in 3-2-1', mompelt Harry eenmaal ze boven zijn. Hij neemt een handdoek uit zijn tas en wringt de regen uit zijn krullen.
En gelijk heeft hij, net nadat hij 'one' heeft uitgesproken klinken de twee stemmen luid van bovenaf.
'They are fighting over the controllers. One of them reacts slower than the others and you don't want that one', legt Louis uit.
Lachend schud ik mijn hoofd, soms zijn het echt kleine kinderen.
'How are you feeling?' vraagt Harry aan Louis,' Do you still want to sleep all the way to Foxborough?'
Deze morgen wekte Harry ons, hij kwam even checken hoe het met Louis ging voor we moesten vertrekken. Hij is echt bezorgd om Louis, wat ik best schattig vind. De jongste van de band komt wat kijken of de oudste oké is. Begrijp me niet verkeerd, Niall, Zayn en Liam zijn ook heel bezorgd maar Harry gaat zo net een stapje verder. Na het optreden, dat vrij goed ging, had Louis opnieuw een verhoogde temperatuur en was hij supervermoeid. Met de medicatie van Harry viel hij als een blok in slaap. Voor ik ook ging slapen, ruimde ik de hotelkamer op en pakte ik al onze spullen in. Harry stuurde me via Instagram nog enkele DM's om te vragen hoe het met Louis ging. Hij stelde voor dat we hem zo lang mogelijk lieten slapen en ontbijt voor hem zouden meenemen op de bus. Wat we ook hebben gedaan en misschien maar best ook want deze morgen kostte het ons heel wat moeite om hem uit bed te krijgen. Louis herhaalde zeker tien keer dat hij de hele busrit zou slapen.
'I'm feeling better now, less tired and I think my temperature is gone.'
Harry wisselt een bezorgde blik met me uit en zet een stap vooruit richting Louis. Net op hetzelfde moment willen we onze hand op Louis' voorhoofd drukken. Louis rolt met zijn ogen, lachend trek ik mijn hand terug en laat ik Harry zijn gang gaan.
'It's cute to see how much you care, Styles', merk ik plagend op.
'I know how he acts when he's ill. He will act as if he's good while he isn't. We lived together for more than two years, so I guess I know him like a book.'
'Shut up Harold. You don't need to spill all our secrets', sist Louis.
Harry lacht alleen maar en knipoogt naar mij: 'I'll fill you in with some juicy details later. Anyway fever is gone, wanna play some Fifa? It's been so long since we did that.'
'Alright, you and me against Nialler en Zayn.' Hij steekt zijn hand op en Harry slaat die van hem er tegen. Vrolijk gaan ze naar boven en ik volg hen.
Ik ben wel eens benieuwd naar die Fifa-games van hen, als ik hun sociale media mag geloven dan zijn dat best hevige games. Louis en Harry nemen twee controllers en dagen Niall en Zayn uit voor een spelletje. Liam zit erbij en geeft commentaar alsof het een echte sportwedstrijd is. Glimlachend bekijk ik het tafereel, Louis heeft een gigantische grijns op zijn gezicht. Harry had gelijk, hij heeft dit amper gedaan tijdens het vorige deel van de tour of toch het deel waar ik bij was. Ik moet hem wat meer aansporen om ook tijd door te brengen met de jongens op de bus want hij geniet hier duidelijk van.
Na een uurtje toekijken wordt het me steeds lastiger om mijn ogen open te houden. Louis mag zich dan wel beter voelen na een lange nacht slapen, zelf heb ik niet zo veel geslapen. Na het opruimen van de kamer zocht ik ook ons bed op maar Louis was de hele nacht enorm onrustig. Daar heeft hij zelf blijkbaar niet veel last van gehad.
'I'm going to lay down for a bit', zeg ik tegen de groep.
Meteen kijkt Louis bezorgd op van het spel. 'Are you okay? Do you want me to come with you?'
'Tommo! They are attacking us!!' roept Harry luid.
Glimlachend schud ik mijn hoofd. 'No, I'll be fine. Enjoy your time with the boys.' Ik druk nog snel een kus op zijn wang en ga dan naar beneden in de bus. Ik ruil mijn outfit in voor een T-shirt van Louis, die valt iets wijder en langer en zit veel lekkerder dan mijn jeans om mee te slapen. Mijn jeans zit de laatste tijd helemaal niet lekker meer, ik voel me zo opgesloten erin en ik worstel soms echt om de knoop dicht te krijgen. Ik moet echt wat meer op mijn voeding gaan letten of niemand zal me nog herkennen als ik terug thuiskom. Omgekleed kruip ik onder de lakens van het bed en laat ik mijn hoofd vallen in het hoofdkussen. Wat me opvalt is dat het echt stil is op de bus, ik kan de jongens boven me amper horen met de deuren dicht. Ik neem mijn smartphone en open Instagram, nog even scrollen voor ik mijn ogen sluit.

Zoekend naar mijn smartphone open ik mijn ogen. Ik wrijf in mijn ogen en knipper enkele keren om aan het licht van het scherm te wennen. Het is nu kwart na één, ik heb dus bijna twee uur geslapen en voel me vreemder dan ervoor. De droom die ik net had brengt me echt in de war. Wat was dat voor iets? Louis en ik waren op vakantie aan zee en hadden het strand voor ons alleen. We gingen samen zwemmen in het water en Louis kon zijn handen niet van me afhouden, al heel snel kusten we elkaar hevig en gingen we onder water elkaars lichaam verder verkennen. Hij streelde me overal en het lijkt wel alsof ik de aanrakingen van in mijn droom nog kan voelen. Ik lik over mijn lippen en probeer het gevoel dat ik in mijn onderbuik voel weg te duwen. Dat stuk was nog niet eens zo vreemd, het rare deel was dat Louis plots weg was en ik terug alleen op het strand zat. Het leek alsof Louis er nooit was geweest want als ik naast me keek dan zaten mijn ouders plots naast me. Mama keek me bezorgd aan en ging rechtop zitten in haar strandstoel. Ze begon te praten maar het enige wat ik me kan herinneren van haar woorden is dat ze zei dat ze zwanger was en ik dus een kleine broer of zus zou krijgen. Ik mag er niet aan denken dat ik een broer of zus zou krijgen die negentien jaar jonger is. Ik probeer de gedachten van me af te schudden en stap uit het bed. Met mijn vingers ga ik door mijn haar en ik neem de fles mondwater uit mijn tas zodat ik mijn mond even kan spoelen. Dan ga ik terug naar boven waar de jongens waren. Enkel Zayn, Liam en Niall zijn er nog.
'Hey', mompel ik schor.
'Hi', reageren ze tegelijk zonder op te kijken van het scherm.
'Louis and Haz are downstairs working on a song', zegt Niall. Hij kijkt me aan en zijn ogen glijden over mijn lichaam. Een beetje ongemakkelijk kruis ik mijn armen voor mijn borst.
'Oh okay, thanks!' Ik ga terug naar beneden en open de schuifdeur naar de loungeruimte achterin de bus.
Harry en Louis hebben beiden een gitaar op hun schoot en zitten luid te lachen. Op tafel ligt een notebook met een balpen ernaast. Harry heeft Louis' smartphone vast en leest iets op het scherm.
'Oh hi baby', zegt Louis met een brede glimlach wanneer ik binnenkom. Hij geeft Harry een elleboogstoot zodat die stopt met lachen. Heeft hij me nu net baby genoemd? Niet het moment Louis, niet na die vreemde droom.
'Hi Zoé', zegt Harry. Hij bijt op zijn lip om niet verder te lachen. Hij geeft Louis zijn smartphone terug.
'Hey, what are you doing?' Ik ga dichterbij en merk dat Harry me nu ook van top tot teen bekijkt. Wat is er mis met me? Ik heb toch kleren aan? Oké, het T-shirt is misschien wat kort maar het bedekt wel mijn billen, dus ik zie het probleem niet.
'We were writing a song. Nice shirt by the way', knipoogt Louis.
Ik glimlach even en ga dan naast hem zitten aan de tafel.
'Let's say you wrote the song and I'm trying to help you with the music. All of a sudden I get the lyrics', brengt Harry in. Hij moet opnieuw zijn best doen om niet te gaan lachen.
Louis geeft hem een mep op de achterkant van zijn hoofd.
'Auwtch! What the fuck mate!!' roept Harry, met een pijnlijke frons wrijft hij over de achterkant van zijn hoofd.
Ik trek een wenkbrauw op en kijk hen argwanend aan. What the fuck is er mis met die twee? 'Can I hear a snippet of the song?'
'Absolutely not!' reageert Louis snel en vastberaden. Harry is zich opnieuw aan het inhouden om niet te gaan lachen. Ik vertrouw die twee toch niet helemaal hoor.
'Alright then, have fun you two.' Ik maak aanstalten om terug te vertrekken, maar Louis houdt me tegen. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er zacht in.
'Stay, you can hear the song once it's finished. I think we'll work in it this afternoon.' Ik knik goedkeurend en voel zijn hand branden op mijn huid.
'How long before we're at the hotel?' vraag ik.
'Half an hour, maybe less', zegt Harry die de gitaar en het papier opzij legt.
Nu Harry weg kijkt, schuift Louis zijn hand verder omhoog naar de binnenkant van mijn dijen. Het gevoel in mijn onderbuik dat ik heb sinds het wakker worden neemt nog sterker toe en ik slik moeilijk. Louis merkt mijn reactie op en glimlacht even schuin. Ondertussen is hij bijna bij de rand van mijn ondergoed gekomen en blijft hij maar met Harry praten. Vraag me niet waarover het gesprek gaat want ik heb absoluut geen idee, geen enkele hersencel kan zich op dit moment focussen op hun gesprek. Ik kan het niet meer aan en sta op met een kuchje.
'I'm going to get dressed as we will arrive very soon.' Opgelucht leun ik tegen de schuifdeur zodra die is dichtgeschoven. Holy shit, dat scheelde geen haar voor ik mezelf niet meer kon beheersen. Louis kan er ook niets aan toen dat ik bloedgeil sta door die droom van net. Hopelijk kunnen we snel naar onze kamer want ik moet even stoom kunnen aflaten. Ik trek mijn jeans en schoenen aan en net dan stopt de bus. Liam, Zayn en Niall stormen de trap af en lopen bijna tegen Harry en Louis aan die uit de andere ruimte komen. Buiten is het weer aan het regenen en de afstand naar het hotel is best een eind. Dichter konden we niet komen omdat alles vol geparkeerd staat met wagens. We stappen uit en een crew-lid is onze bagage al aan het opladen op zo'n karretje van het hotel. Lekker handig dan hoeven we zelf niet te zeulen met onze koffers en staan die al op onze kamer nog voor we onze sleutel hebben gekregen. Met ons zessen rennen we naar de ingang van het hotel, ik hou mijn handen over mijn hoofd voor de regen, niet dat het veel zin heeft want het is echt aan het gieten. Kletsnat staan we in de lobby van het hotel.
'Good afternoon, can we have our keys?' vraagt Harry vriendelijk aan de receptioniste.
'Yeah sure, what name will the reservation be listed under?' vraagt ze.
Niall proest het meteen uit bij het horen van de vraag en draait zich lachend om. Harry houdt even zijn hoofd schuin, maar kijkt de receptioniste dan weer vriendelijk aan.
'I'll take it over.' Een jongere receptioniste stuurt haar oudere collega weg en neemt het van haar over. I'm really sorry for the inconvenience, Mister Styles. Your rooms are 738-742. To get to your room, take the elevator on the right up to the seventh floor. Turn left once you exit the elevator and your room will be on the left hand side. You have access to the private pool on the rooftop using this badge. Should you have any questions or requests, please dial 'O' from your room.' Ze kijkt hem enkele keren flirterig aan en geeft hem de sleutel maar zorgt ervoor dat ze zijn hand aanraakt.
'It's not really the right time to go for a swim, is it?' reageert Harry, totaal niet ingaand op haar avances.
'Normally the rain should be over by tonight, so you'll be all good for the show. Tomorrow is going to be very hot and sunny.' Ze knipoogt.
Professioneel hoor. Liam draait zich kuchend om en ook Zayn houdt het niet meer. Zelf moet ik ook op mijn lip bijten om niet te gaan lachen. De receptioniste kijkt me aan en ik glimlach vriendelijke naar haar. Ze knikt vriendelijke terug en schenkt een glimlach aan Louis.
'Let's go', zegt Louis die zijn arm om Harry slaat en hem meetrekt naar de lift waar de andere drie al staan te wachten.
'Alright young man, don't hesitate to diall 'O' if you have any requests, it would be a pleasure to fulfill all your needs', spot Niall waarbij hij haar accent nadoet zodra we in de lift staan.
'She was just being friendly...'
'Styles, she wants your dick mate.'
Harry schudt zijn hoofd: 'I know, I was just trying to ignore that.'
Lachend komen we aan op het zevende verdiep, het crew-lid die de covers naar boven bracht houdt Niall's deur open.
'Your luggage is inside', zegt hij tegen iedereen. We bedanken hem en gaan dan naar binnen.

Louis maakt de deur dicht en draait zich om om de kamer in te lopen. Ik leg mijn handen op zijn borstkas en duw hem stevig achteruit zodat hij met zijn rug tegen de deur komt te staan. Hij kijkt me een seconde geschrokken aan, maar herstelt zichzelf snel zodra mijn lippen die van hem raken. Hongerig beweeg ik mijn lippen tegen die van hem, zijn handen legt hij op mijn heupen en hij tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn middel heen en leg mijn handen op zijn wangen zodat ik hem nog beter kan kussen.
'What has gotten into you?' vraagt hij lichtjes buiten adem.
'I don't know. I had this weird dream and then you couldn't keep your hands to yourself on the bus and it drives me crazy because all I want is you.'
'But you have me?' vraagt hij.
'I want you inside of me, your hands all over my body, your fingertips on my skin...' Ik weet niet wat er met me aan de hand is, sinds wanneer zeg ik zo'n dingen? Sinds wanneer heb ik zelfs zo'n gedachten?
Louis' ogen gaan wijd open, hij zet enkele stappen verder in de kamer en gooit me op het bed zo. Hij klimt over me heen en begint me in mijn nek te kussen. Mijn vingers grijpen in zijn haren naar houvast, elke aanraking voel ik in elke zenuw van mijn lichaam. Dit is zo intens en dan zijn we nog maar aan het kussen.
'I like it when you're wearing my clothes, but this one has to go.' Hij grijpt het T-shirt en trekt het over mijn hoofd. Het kletsnatte kledingstuk valt op de grond en hij kleedt zichzelf ook snel uit.
'I'll do whatever you want me to do', zegt hij. Hij legt zijn handen om mijn borsten en knijpt erin. Meteen ontsnapt een luide kreun uit mijn mond, zijn aanrakingen zijn zo intens en mijn borsten lijken extreem gevoelig. Mijn gekreun moedigt hem enkel aan om verder te gaan, in een snelle beweging zorgt hij ervoor dat ik op zijn schoot zit in plaats op het bed lig. Het gaat zo snel dat ik niet eens doorheb hoe hij het voor elkaar heeft gekregen. Ik voel zijn erectie door zijn broek en schuur ertegenaan.
'Will you?' vraag ik hem plagend.
De grijns verdwijnt van zijn gezicht bij het horen van mijn plagende toon. Hij kijkt me doordringend aan en gooit me dan opnieuw naast hem op het bed. Als dit zo door blijft gaan dan ben ik straks helemaal dooreengeschud. Zijn lippen raken mijn borsten aan en hij gaat naar beneden over mijn buik. Ondertussen heeft hij mijn broek al opengemaakt en van mijn benen gestroopt samen met mijn ondergoed, ongeduldig noemen ze dat. Zijn vingers glijden tussen mijn benen en hij kijkt even grijnzend op. Ja, Louis ik weet het dat ik niet veel nodig heb vandaag. Je hoeft er niets over te zeggen. Hij brengt een vinger bij me naar binnen en zet zijn tong tegen mijn clitoris aan.
'Loui-, Lou-' Elke poging om nog een deftige zin uit te brengen is nutteloos. Het lukt me niet eens om helder na te denken.
'Fuck Zoé! You're so hot!' Zijn vrije hand houdt me tegen de matras gedrukt. Ik kan mezelf echt niet beheersen en veel te snel trekken al mijn spieren samen. Ik hoor een hoge pieptoon in mijn oren en heel even wordt alles zwart voor mijn ogen. Ik haal diep adem en zet me rechtop. Ik duw Louis op de matras en leun over hem heen, mijn heupen laat ik over die van hem schuren. Zijn gezicht ontspant en hij knikt me bemoedigend toe. Zijn heupen tilt hij een klein beetje op waardoor hij me aanraakt. Hij kreunt zacht en ik leg mijn hand op zijn kaan en druk mijn lippen op die van mij, met mijn andere hand neem ik zijn erectie beet en breng ik de tip ervan bij mijn ingang. Hij kreunt opnieuw, harder deze keer en zijn lippen trillen tegen die van mij.
'Fuck' brengt Louis uit met een diepe stem. Zijn ogen staan vol lust en liefde, verlangend naar meer kijkt hij me aan. Hij likt over zijn onderlip en bijt er zacht op wanneer ik me verder laat zaken en zijn erectie bij me naar binnen voel glijden. Ik kan een jammerlijk genot niet onderdrukken. Het voelt goed en ik laat me langzaam zo diep mogelijk naar beneden dalen voor ik op en neer ga bewegen wen ik even aan het gevoel. Zijn handen grijpen naar mijn borsten die hij masseert.
'Ooh Lou', kreun ik.
Hij kijkt me strak aan wanneer ik op en neer beweeg, mijn ademhaling gaat steeds sneller en versnelt nog meer wanneer hij met zijn duim rondjes draait over mijn clitoris. Hij beweegt zijn heupen mee op mijn tempo. Ik stop even om op adem te komen en laat mijn handen naast zijn hoofd op de matras vallen. Louis grijpt me vast bij mijn heupen en begint stevig te stoten. Mijn adem stokt in mijn keel, mijn ogen vallen bijna uit hun kassen en mijn mond valt open. Obscene geluiden vullen de hotelkamer. Ik doe mijn best om niet door mijn armen te zakken en neer te vallen op Louis. Het duurt niet lang voor Louis zijn hoogtepunt aankondigt, ondertussen merk ik het al aan zijn gedrag en de manier waarop hij beweegt als hij bijna zover is. Ik geef mee aan zijn bewegingen en voel de spanning in mijn lichaam toenemen tot die op knappen staat. Louis bereikt zijn hoogtepunt net op het moment dat ik me niet meer kan houden en op hem neer val. Mijn voorhoofd steunt op zijn schouder en hijgend bekom ik van mijn hoogtepunt. Mijn bekkenbodemspieren trekken oncontroleerbaar samen rond Louis. Hij brengt zijn armen om me heen en trekt me nog dichter tegen hem aan.
'Lou', kreun ik.
'What happened Zoé?' vraagt hij met een diepe stem.
'I think we need to shower...'
'I think we do... C'mon let's clean this up before I have to go and record another song.'

Reacties (1)

  • bels

    hartje groen en hartje blauw dit hoofdstuk, love it!!!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen