Rhae


Naam: Rhae Storm

Leeftijd: 17

Bloedstatus: Halfbloed

Afdeling: Ravenclaw

Innerlijk: Rhae heeft een rustige persoonlijkheid, hoewel ze niet teruggetrokken is en het wel fijn vindt om mensen om zich heen te hebben, vooral om te voorkomen dat ze gaat piekeren. Doordat ze deels Glamorgana is, krijgt ze veel aandacht van mannen en jongens waar ze zich uitermate ongemakkelijk onder voelt. Het maakt haar onzeker over haar relaties: ze weet nooit of jongens met haar omgaan omdat ze haar aardig vinden of dat ze wat van haar willen. Zeker toen ze ouder was, kreeg ze te maken met jaloerse vriendinnen of werd ze ervan beschuldigd vriendjes te stelen, hoewel ze zelf nog nooit een jongen heeft ontmoet tot wie ze zich aangetrokken voelde. Dit heeft haar veel ruzies opgeleverd.
Hoewel Rhae aanvankelijk iemand was met een sterke eigen mening, is dit over de jaren afgevlakt. In ruzies geeft ze snel toe, bang om weer een vriend te verliezen. Daardoor weet ze soms niet meer zo goed wie ze zelf is en waar ze voor staat. Hoewel ze vroeger spontaner was, is ze wat meer in haar schulp gekropen en heeft ze eigenlijk nood aan iemand die haar er weer een beetje uit trekt.
Verder is Rhae een dromer. Ze verliest zich graag in een avontuurlijk boek, kan wegdromen bij mooie pianomuziek en ze zou het liefst in de Victoriaanse tijd hebben geleefd.

Interesses: Piano spelen, astrologie, fotografie, tuinieren, balfolk.

Uiterlijk:
Donkerblond haar en lichtblauwe ogen, 180 cm.

Verleden/Familie
Rhae heeft een Franse moeder en een Engelse vader. Ze is opgegroeid in Frankrijk, waar ze tot de zomervakantie woonden. Ze is de jongste uit een gezin van vijf en heeft vier oudere broers. Ze is erg beschermd opgevoed en heeft lang oudere broers op school gehad die een oogje op haar hielden (en haar zo ook wat banger voor mannen maakten dan nodig is). Hoewel ze haar laatste jaar ook op Beauxbatons mocht afmaken, zag Rhae dat na een knallende ruzie met haar beste vriendin niet zitten. Liever wil ze op Hogwarts haar laatste jaar afmaken en gelijk de Britse cultuur leren kennen.

Relaties:
Ze is nieuw op school, dus ze heeft nog geen vrienden e.d.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen