Bill POV.

Wanneer de jongens alledrie weer slapen kijk ik even naar Tom. "Wat geeft jou het gevoel dat je mij moet beschermen tegen Leonie?" Vraag ik dan.

"Nja, als ik het ooit met haar uitmaak, ik heb gewoon het gevoel dat ze jou dan de schuld gaat geven en dan kan ze zoveel doen," zegt Tom en ik knik even.

"Laten we naar de badkamer gaan," zeg ik tegen Tom en even kijkt hij mij vragend aan, maar zodra hij doorheeft waarom ik het vroeg knikt hij en we lopen naar de badkamer. In de badkamer draait Tom de deur op slot waarna hij mij begint te zoenen en ik zoen hem terug waarna we allebei onze boxers laten zakken. "We moeten voorzichtig zijn, een zwangerschap nu zou funest zijn, voor mijn lichaam, maar ook voor wat er met Leonie kan gebeuren," zeg ik en ik kijk Tom even aan.

"Ik ben altijd voorbereid," zegt Tom en hij loopt naar het kastje en tovert een condoom tevoorschijn.

"Bewaar je die dingen soms overal?" Vraag ik verbaasd en Tom lacht even.

"Dat wou Leonie, zodat er altijd condooms zijn, waar in huis we ook seks hebben," zegt Tom.

"Zelfs in mijn kamer?" Vraag ik met grote ogen.

"Daar is het niet meer gebeurt sinds jij hier woont, wees gerust," zegt Tom en ik knik waarna hij weer dichter naar mij toeloopt. "Sowieso heb ik al weken geen seks meer met haar gehad," zegt Tom en hij kust mijn nek waarna hij het condoom omdoet en mij omhoog duwt om zo in mij te gaan en ik probeer mijn kreunen onder controle te houden, maar dat is knap lastig door het gevoel dat Tom mij momenteel geeft.

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Hahha alleen met bill heeft die seks hihi

    1 maand geleden
  • Luckey

    Hahha alleen met bill heeft die seks hihi

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen