Bill POV.

"Echt, je bent een held Bill," zegt Tom.

"Ik wil niet toezien hoe je in de problemen komt. Als je niks had gezegd zou je op een gegeven moment zelfs geen huis meer hebben. Geld is niet het belangrijkste, maar zonder komen te zitten moet ook niet gebeuren," zeg ik waarna ik wat geld pak en dat op de tafel leg. "Voor jou," zeg ik.

"Bill, dat is echt teveel van het goede," zegt Tom.

"Het duurt wel even voordat je die klusjes uitbetaald krijgt, dus zie dit als een voorschot," zeg ik.

"Zodra het kan betaal ik je terug," zegt Tom en ik knik dan maar, want ik heb zo'n vermoeden dat Tom het geld anders niet aan zou nemen. Ik kijk even hoe hij met Tymen knuffelt en ik glimlach even. Het is duidelijk dat Tom gek is op Tymen, maar ik had ook niet anders verwacht.

Wanneer Natascha weer terugkeert kan ik niet anders dan Tymen weer van Tom overnemen, want anders ziet Natascha sowieso dat Tom anders naar Tymen kijkt dan dat de meeste mensen zouden doen. "Ik ga maar weer," zegt Tom en ik knik even.

"Ik bel je zodra ik weet welke klusjes jij kan gaan doen," zeg ik.

"Dank je," zegt Tom en ik pak het geld van de tafel en geef het snel aan Tom waarna hij wegloopt.

"Bill, het is voor jou nog te vroeg om te gaan werken," zegt Natascha.

"Ik hoef alleen maar een paar telefoontjes voor Tom te plegen. Dat kan je nog geen werken noemen," zeg ik en Natascha knikt maar. Ik snap dat ze het goed bedoelt omdat ik mijzelf nog zeker niet mag overbelasten, maar haad zorgen zijn nergens voor nodig. Ze zou zich pas zorgen moeten maken als ik naar het werk zou gaan zonder hersteld te zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Bill je blijft nog thuis
    Ik plak je pas

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen