Tom POV.

Uiteindelijk is Bill zo emotioneel uitgeput dat hij in slaap is gevallen en ik leg hem voorzichtig op bed. Ik loop dan naar Mendy toe en til haar uit d'r bedje. "Je oudere broer komt binnenkort weer terug," zeg ik zachtjes en ik geef Mendy een kusje waarna ze een geluidje maakt. "Ja, het is tijd voor jouw flesje," zeg ik waarna ik Mendy mee naar beneden neem om haar te kunnen voeden.Wanneer Mendy weer slaapt ga ik bij Bill kijken en ik zie dat hij weer wakker is en naar het plafond staart. "Bill, schat," zeg ik en ik zet mij bij hem op bed en neem z'n hand vast.

"Ik weet dat ik mij aanstel," zegt hij zachtjes.

"Je stelt je niet aan Bill. Het is okay dat je, je zo voelt. Je vertrouwt Lucas niet, dus het is logisch dat je, je er niet prettig bij voelt dat Koert bij hem is. Het zou waarschijnlijk makkelijker zijn als hij bijvoorbeeld twee weken bij mijn ouders zou logeren ofzo," zeg ik en Bill knikt langzaam waarna hij rechter gaat zitten.

"Aan de ene kant wil ik dat Koert het daar goed heeft. Dat hij zeker niks tekort komt, maar aan de andere kant weet ik dat Lucas moet tonen dat het vaderschap niet voor hem is weggelegd wil ik de volledige voogdij krijgen," zegt Bill en ik knik even. Ik snap de strijd die hij nu in z'n hoofd voert.

"Het komt wel goed," zeg ik waarna ik Bill in mijn armen neem. "Ik ga wat eten voor je maken," zeg ik waarna ik naar beneden loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Afwachten maar
    Ik zorg wel dat Lucas zich misdraagt

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen