Tom POV.

"Gewoon niet opgeven, dan komt alles wel goed," zeg ik en ik leg mijn hand op zijn rug.

"Maar wat als de tijd begint te dringen en ik nog steeds geen oplossing heb gevonden?" Vraagt Bill. "Moet ik dan toch homeschooling overwegen? Ondanks dat ik Michiel vriendjes gun?"

"Probeer de juiste oplossing te vinden. Ik zal ook rondbellen bij onze collega's om te zien hoe zij dat regelen. Misschien kom ik dan op een idee," zeg ik.

"Ja, maar de meeste van de collega's waar je contacten mee hebt wonen in Amerika en de collega's uit Duitsland zijn niet internationaal bekent," zegt Bill.

"Ik heb toch een paar Duitse collega's die wel in het buitenland touren. Ik moet alleen checken of ze ook kinderen hebben," zeg ik en Bill knikt langzaam. "Het komt wel goed, we doen dit samen," zeg ik en Bill knikt dankbaar en hij drukt een zoen op mijn lippen.

"Dank je," zegt Bill en ik knik waarna ik ga bellen, maar veel verder kom ik daar helaas niet mee, want de collega's die ik kon bellen laten hun kinderen gewoon bij de andere ouder wanneer ze touren zodat ze gewoon naar school kunnen. "Het was te proberen," zegt Bill met een zucht.

"Het komt goed. Ik heb nog een school gevonden om te bellen, dus wat denk je, zal ik bellen?" Vraag ik en gelijk knikt Bill waarna ik het nummer draai.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd of ze een oplossing vinden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen