Tom POV.

Ik kijk naar Bill z'n gezicht terwijl ik in hem stoot. Hij is zo mooi en dat is dan ook het moment waarop ik klaarkom en ik leg mijn armen om Bill heen en laat mij voorzichtig uit hem glijden waarna ik het condoom weggooi. "Tom, je gebruikt mij toch niet?" Vraagt Bill ineens waarna ik hem aankijk en ik druk een kus op z'n wang.

"Ik ben niet zoals Steef. Ik ben alleen wat verward," beken ik.

"Hoezo?" Vraagt Bill.

"Nja, de ene dag zie ik je nog gewoon als mijn beste vriend en de volgende dag voel ik mij ineens zo extreem tot je aangetrokken dat het mij bang maakt," zeg ik zachtjes.

"Dat snap ik Tom, maar onthoud dat we dit alleen nog kunnen doen als we blijven praten, ik wil niet gekwetst raken," zegt Bill.

"Dat gebeurt niet, dat kan ik je beloven," zeg ik en Bill knikt even waarna we onze boxers weer besluiten aan te doen om naar onze eigen kamers te gaan.Leonie POV.

Wanneer ik in de ochtend wakker word zie ik Tom naast mij nog slapen en ik geef hem een kusje waarna ik naar de badkamer loop om mij klaar te maken. Na even haal ik dan mijn haren uit mijn borstel en open het prullenbakje en mijn ogen worden groot wanneer ik een gebruikte condoom zie liggen en ik knijp mijn ogen tot spleetjes, waarna ik de badkamer uitloop.


Tom POV.

Bill is net tien minuten geleden vertrokken wanneer Steef aankomt. "Hey Steef," zegt Leonie vrolijk en ik draai even met mijn ogen.

"Waar zijn Bill en mijn kids?" Vraagt Steef.

"Niet hier," zeg ik gelijk.

"Bill was wat nerveus, want hij is nog steeds gek op je. Hij wilt dolgraag weer seks met je. Hij is aan de pil," zegt Leonie en Steef z'n ogen lichten op. "Hij kan niet ver zijn."

"Dan ga ik hem gelijk zoeken," zegt Steef waarna hij vertrekt.

"Ben je helemaal gek geworden! Bill is helemaal niet aan de pil!" Roep ik kwaad.

"En dat kan jij natuurlijk weten he," zegt Leonie, waarna ze mijn hand vastpakt. "Wat er gebeurt gaat sowieso Bill z'n keuze zijn, Steef is geen verkrachter," zegt Leonie.

"Maar ik vertrouw Steef echt totaal niet," zeg ik en Leonie draait met d'r ogen.

"Dan heb je pech, want wij gaan de rest van deze dag samen doorbrengen," zegt ze, maar ik schud mijn hoofd.

"Ik ga eerst Bill zoeken," zeg ik waarna ik snel het huis verlaat. Ik snap Leonie totaal niet, maar ik praat later wel met haar. Eerst moet ik Bill en de kinderen thuis krijgen voordat Steef ze vindt. Gelukkig weet ik in tegenstelling tot Steef waar Bill heen zou lopen met de drieling.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Wat een zooitje!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen