Tom POV.

Wanneer de oppas is vertrokken lopen we beiden gelijk naar Meike d'r kamertje om te checken of ze echt okay is, maar alles ziet er goed uit, gelukkig. "Wat groeit ze snel op he Tomi," zegt Bill zachtjes en ik knik even.

"Maar zo gaat dat nu eenmaal, maar ze is natuurlijk nog altijd klein, ook al kan ze steeds meer," zeg ik en Bill knikt.

"Moeten we echt wachten met een tweede kindje totdat ik stop met voetbal? Ik bedoel, bij Meike had ik geluk dat ik mijn blessure kon gebruiken, bij een tweede ooit zal dat niet zo zijn," zegt Bill zachtjes.

"We verzinnen wel wat, want stel je voor dat je tot ver in de dertig blijft voetballen, dan wordt het wel wat laat. We zullen over een paar jaar wel verzinnen hoe we dat kunnen aanpakken," zeg ik tegen Bill en hij knikt even en ik kijk toe hoe hij over Meike d'r wangetje streelt. Ik weet dat Bill van de sport houdt, maar het is duidelijk dat het gezin voor hem op één staat. "Van mij mag je zeggen dat Meike van jou en een one night stand is," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Maar dat is oneerlijk naar jou toe," zegt Bill.

"Ik zie hoe graag je gewoon met Meike naar buiten wilt kunnen en dan is dat de oplossing. Of je faket een relatie of wat dan ook, maar ik wil dat je met Meike naar buiten kunt. Dat is straks wanneer ze iets ouder is voor haar ook leuker," zeg ik en ik zie Bill even twijfelen.

"Okay, laten we dat doen," zegt Bill en ik knik even waarna ik naar Bill glimlach. Ik gun hem dat ook gewoon en ik denk dat hij dan ook weer op beide vlakken echt gelukkig kan zijn.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Idee is wel slim maar dit gaat straks nog fout als ze dingen van Tom in der zien

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Dat zou kunnen. Ik denk dat het afwachten is of het plan gaat slagen of niet:)

   3 weken geleden
  • Luckey

   Ik wacht rustig !

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, is goed:)

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen